• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

3 handige tips bij het kiezen van jouw nieuwe zetel

Ben je op zoek naar een nieuwe zetel? Dé plek om na een drukke dag heerlijk tot rust te komen? Dan zit je bij ons alvast goed; wat opstellingen, bekledingen, stijlen en kleuren betreft heb je bij ons heel wat keuze. Met deze 3 tips helpen we je alvast op weg om de zetel te kiezen die perfect bij jouw smaak en behoeftes past.

1) Kies een zetel die past bij jouw levensstijl

Wellicht dé belangrijkste eigenschap van een zetel: hij moet comfortabel zijn. Hoe jij je tijd in je zetel wilt doorbrengen is daarbij van groot belang. Lig jij graag languit in je zetel? Dan is een ruime hoekzetel een echte aanrader! Kijk je graag urenlang tv? Dan ga je best voor een model met hoofdsteun, voor extra zitcomfort. Nood aan extra ruimte om jouw benen te plaatsen? Ga dan voor een zetel met bijpassende voetenbank. Het extra zitplaatsje wanneer je gasten ontvangt is mooi meegenomen!

Benieuwd welke zetel 100% bij jouw past? Ga gerust eens in jouw favoriete positie zitten of liggen in één van onze showrooms.

2) Sta stil bij de bekleding

De bekleding die je kiest bepaalt voor een groot deel de uitstraling van jouw zetel. Kies dus voor een look die aansluit bij jouw stijl. Wil je een luxueuze uitstraling? Dan is leder(look) jouw ideale optie. Ga je voor een zacht en warm interieur? Dan gaat jouw voorkeur wellicht uit naar stof.

Daarnaast bepaalt de bekleding ook de mate van onderhoud die jouw zetel nodig heeft. Wist je dat onze stoffen behandeld zijn om vlekken niet te laten indringen?

Ons assortiment stoffen is ruim, en iedere bekleding heeft zo z’n eigenschappen op vlak van slijtvastheid, lichtechtheid en onderhoudsgemak. Zie je door de bomen het bos niet meer? Onze meubelspecialisten staan je graag met raad en daad bij tijdens jouw keuze!

3) Kwaliteit als eerste prioriteit

Jouw nieuwe zetel gaat hand in hand met een investering. Kwaliteit is daarbij van grote invloed. In ons assortiment staat kwaliteit voorop. We maken er onze missie van om betaalbare designmodellen te voorzien van hoge kwaliteit. De basis van onze zetels bestaat dan ook altijd uit een sterk, massief houten frame. Daarnaast worden ze gevuld met een schuimkern op Nosag veren, die door hun degelijkheid en veerkracht een jarenlange optimale ondersteuning garanderen.

Klaar voor jouw nieuwe zetel? Shop je favoriet!

Persoonlijk advies tijdens jouw zoektocht

De nieuwe eyecatcher van jouw woonkamer gaat liefst vele jaren mee. Je kiest dan ook best een kwalitatieve zetel die perfect bij jou en je stijl past. Daarom staan onze collega’s je graag bij. Van persoonlijk advies tot een voorstel op maat, wij denken graag met je mee! Contacteer ons telefonisch, via de chat of kom langs in een van onze showrooms. Tot snel!


**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.