• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

De geur van thuiskomen

Wanneer een parfumproducent een eigen hotel creëert om exclusieve geuren te showcasen weet je zeker dat je goed zit voor een heerlijk weekendje weg. The Scent Residence sloeg de handen in elkaar met Juntoo en verwezenlijkte een hotel waar je voor eeuwig en drie dagen wil verblijven.

En goed nieuws! Van oktober 2021 tem maart 2022 geven we elke maand een overnachting met ontbijt voor 2 personen weg. Deelnemen doe je door een foto te delen op Instagram van hoe jij met onze producten een hotelsfeer bij jou thuis creëert. Volg ons op Instagram (@juntoo.be), tag ons en gebruik de hashtags #juntoo en #juntooweekend

Een uniek concept

Johanna de Groot, eigenaar van The Scent Residence opende in juni 2021 het hotel. Ze was op zoek naar een plek waar ze een combinatie van exclusieve geuren en zuivere lucht kon bieden aan een publiek. "En wat beter dan een hotel om mensen te laten genieten van heerlijk geurende ruimtes"? 

In de lobby van het hotel vinden we meteen de Bolt-zetel terug. Hét perfecte meubelstuk om tot rust te komen. 

In een van de slaapkamers staat een set Streza-fauteuils. Deze leggen de nadruk op het zwarte-eikaccent, terwijl de Corda Sand-stof de kleuren beige, crème en grijs beter doet uitkomen.

"Bij Juntoo bleken de overvloedige keuzemogelijkheden en de snelle levering een heuse troef"

"We zijn gestart met een prachtig pand op de Cogels-Osylei – toch een iconische straat in Antwerpen – waarvan we de mooie ruimtes hebben aangekleed met bedden en meubelen van hoge kwaliteit.

De keuze voor Juntoo heeft vooral te maken met de bijzonder hoogwaardige kwaliteit. Ook de overvloedige keuzemogelijkheden en de geweldige dienst na verkoop een heuse troef. Niets zo vervelend als voelen dat de verkoper jou niet begrijpt of erger nog, jou in een bepaalde richting probeert te sturen, daar was geen sprake van bij Juntoo. 

Er werd heel open naar me geluisterd, ze gingen helemaal mee in mijn verhaal en voegden daar nog enkele fijne touches aan toe zodat we uiteindelijk een eindresultaat bereikten waarbij het echt aanvoelt als thuiskomen in The Scent Residence. En dat is exact de vibe die ik de gasten wil bezorgen.”

Zo win je jouw #juntooweekend

Goed nieuws! Tussen oktober 2021 en maart 2022 geven wij elke maand een overnachting met ontbijt voor 2 personen weg. Zo kan jij zelf de geuren en gezelligheid van The Scent Residence ontdekken.

Hoe deelnemen? 

- Volg @juntoo.be op Instagram 

- Neem een foto en toon ons hoe jij met Juntoo een hotelsfeer bij jou thuis creeërt.

- Deel je foto op Instagram en tag ons @juntoo.be

- Gebruik de hashtags #juntoo en #juntooweekend

Lees hier de algemene voorwaarden >

**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.