• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • 2 jaar Juntoo garantie

Cadeau - Leuke cadeau ideeën voor hem en haar

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een speciale gelegenheid, of gewoon zomaar? Op deze pagina ontdek je een heleboel verschillende cadeau ideeën voor hem en haar.

Geef een beeldje cadeau

Geef een plaid of kussen cadeau

Cadeau voor haar

Cadeau voor hem

Geef een theelicht cadeau

Leuke geschenken

Ontdek cadeau ideeën voor deze speciale gelegenheden:

Vaderdag

Elke tweede zondag van juni is het tijd om papa te vieren. Je verrast hem toch ook graag met een leuk en origineel cadeautje? Je ontdekt onze cadeau-ideeën hier!

Ontdek originele Vaderdagcadeaus>


Moederdag

Moederdag, een mooie gelegenheid om je mama eens in de bloemetjes te zetten en haar te verassen met een origineel cadeautje. Je vindt op de onderstaande pagina zeker inspiratie voor je moederdag cadeau. Ze zal vast héél blij zijn met iets nieuws voor het interieur!

Ontdek Moederdagcadeaus>


Valentijn

Op 14 februari wil je vast graag jouw geliefde verwennen met een romantisch cadeautje voor Valentijn. Op onze speciale pagina met cadeaus voor Valentijn vind je alvast een heleboel cadeau-ideeën waar iedereen gelukkig van wordt! 

Ontdek romantische Valentijnscadeaus>


Kerstcadeau

Tijdens de eindejaarsperiode heb je vast een heleboel feestjes op de planning staan. Verras je familie en vrienden met een origineel en hartverwarmend geschenk: een mooi decoratie-item waar ze elke dag opnieuw plezier aan zullen beleven.

Ontdek cadeaus voor Kerst>

Kerstcadeau voor haar

Als de feestdagen eraan komen en je uitgenodigd bent op verschillende eindejaarsfeestjes kan je natuurlijk niet met lege handen toekomen. Verras je gastvrouw met een fijn geschenk en geef haar een origineel decoratiestuk cadeau waar ze elke dag met plezier van kan genieten.

Ontdek kerstcadeaus voor haar>

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau?

Wil je graag een origineel en passend cadeau vinden om cadeau te doen bij een speciale gelegenheid? Je bent bijvoorbeeld op zoek naar een verjaardagscadeau, een valentijnscadeau, een kerstcadeau, een moederdag cadeau, een relatiegeschenk of je wil gewoon, zomaar, iemand iets cadeau doen. Bij Juntoo hebben we een groot aanbod aan verschillende cadeaus. Je vindt er een heleboel stijlvolle geschenkjes die de ontvanger kan gebruiken in zijn of haar interieur. Dit gaat van nuttige cadeaus, zoals bijvoorbeeld een fruitschaal of een fotokader, tot puur decoratieve items zoals een kussen, een beeldje of een theelichthouder.

We hebben een passend cadeau voor elke gelegenheid, en met onze cadeaus maak je de ontvanger héél blij. Een cadeau is namelijk altijd welkom, zeker bij een speciale gelegenheid. Voor de ene gelegenheid ligt dit al wat meer voor de hand dan voor de andere. Zo is het in onze cultuur ingebakken dat met kerst een heleboel kerstcadeaus worden gegeven aan vrienden en familie. Maar voor Valentijn of voor Moederdag ligt dit al anders. Maar laat je vooral niet gek maken door al deze gelegenheden: een cadeau geven 'omdat het vrijdag is' of 'omdat de zon schijnt' is net zo leuk, en misschien zelfs wel leuker omdat de ontvanger er véél meer door verrast zal worden. 

Kortom, cadeau's geven én krijgen is altijd leuk, en bij Juntoo heb je een heleboel keuze uit allerlei verschillende soorten leuke cadeautjes.

*Promoties zijn geldig tot uitputting voorraad op het volledige assortiment.