• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • 2 jaar Juntoo garantie

Kerstcadeau kopen?

Ontdek heel veel leuke cadeau-ideeën en cadeautips voor de feestdagen!

Niet weten wat je moet geven? Cadeaustress voor Kerst en Nieuw? Dringend nood aan wat inspiratie? 

Geen zorgen: bij Juntoo vind je gegarandeerd een leuk decoratie-ideetje. Laat je inspireren op deze pagina en geef een uniek en origineel stuk tijdens de feesten.

Cadeautips voor minder dan 25 euro

Cadeautips voor minder dan 70 euro

Cadeautips voor minder dan 100 euro

Hoe kies je het juiste kerstcadeautje?

Cadeaus krijgen is leuk, maar cadeautjes geven ook! Oma's, tantes, broers, ouders, collega's, vrienden: je wilt ze graag allemaal extra verwennen met de feestdagen. Omdat je vast geen zin hebt om uren na te denken over het geschikte kerstcadeautje voor iedereen geven wij je hierbij enkele handige tips.  

1. Bepaal je budget 

Duur hoeft niet altijd beter te zijn, het gaat erom hoeveel moeite je doet om het geschikte cadeau voor iemand te kiezen. Op deze pagina vind je alvast een heleboel opties die niet duur, maar wel heel leuk zijn! 

2. Voor wie?

Het is niet altijd makkelijker om een kerstcadeau te kopen voor iemand die je goed kent: dan wil je namelijk extra je best doen om een origineel en perfect passend geschenk te vinden.
 Hou rekening met interesses en de smaak van de persoon en je zit sowieso goed. Voor mensen die je minder kent speel je liever op veilig: kies bijvoorbeeld voor een bloemetje of een fotokader.

3. Feestelijk ingepakt

Een kerstcadeautje geven of krijgen is nóg veel leuker als het ook nog eens mooi verpakt is. Leef je uit met feestelijk inpakpapier, linten en strikken. Als kers op de taart kan je bijvoorbeeld een dennentakje of een dennenappel op het pakje kleven voor een extra feestelijke toets. 

4. Gewoon geven 

Wie krijgt niet graag kerstcadeautjes? Een attentie krijgen is altijd leuk, want de gever heeft aan jou gedacht en moeite gedaan om voor een passend geschenkje te zorgen. Daarom kan je er zeker van zijn dat jou cadeautje in de smaak zal vallen.

Veel cadeauplezier!

Wil je graag decoratie cadeau doen? Dit zijn de mooiste beeldjes:

Geef een warme winter als geschenk; het kan met deze kussens en plaids:

Ben je op zoek naar een kerstcadeautje dat gezellig licht uitstraalt?

Ben je op zoek naar een iets groter kerstcadeau? Neem dan een kijkje bij onze meubelen:

*Promoties zijn geldig tot uitputting voorraad op het volledige assortiment.