• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • 2 jaar Juntoo garantie

Kerstcadeau voor haar

Op deze pagina vind je de mooiste inspiratie voor een kerstcadeau voor haar: of je nu op zoek bent naar een kerstcadeau voor je moeder, zus, beste vriendin, tante, buurvrouw of oma. 

Het gezelligste kerstcadeau voor haar: theelichten

Kerstcadeau voor haar

Op deze pagina vind je een heleboel cadeau-ideetjes voor als je op zoek bent naar een kerstcadeau voor haar. "Haar", dat kunnen zoveel mensen zijn: je moeder, oma, beste vriendin, zus, schoonmoeder of -zus, tante, buurvrouw, collega, onthaalmoeder, ...

Omdat het bijna Kerstmis is, wil je vast wel mensen verwennen met een mooi kerstcadeautje. 

Een kerstcadeau voor haar is dus een speciaal cadeautje waar je alle vrouwen blij mee maakt. Onze specialiteit is decoratie: je vindt bij ons de mooiste beeldjes, kussens, plaids, theelichthouders, schilderijen en nog zoveel meer om cadeau te doen.

Tijdens de kerstperiode ben je vaak binnen en wil je het in huis zo gezellig en zo knus mogelijk maken : wat is er dus leuker dan een kerstcadeautje waarmee je je huis nóg gezelliger maakt

Een kerstcadeautje voor haar hoeft niet duur te zijn: op deze pagina vind je een aanbod voor elk budget, al vanaf €2,79! Als het iets meer mag zijn kan je als kerstcadeau voor haar een mooie plaid, een origineel kunstwerk of een mooi beeldje cadeau doen. Zo zal de ontvangster altijd aan jouw denken als ze naar haar nieuwe interieurstuk kijkt!

Kies dus hier een leuk kerstcadeau voor haar, klik en bestel: je krijgt het cadeautje snel geleverd, nog op tijd voor kerst! 

Het origineelste kerstcadeau voor haar: een kunstwerk

Het dit-past-precies-bij-haar kerstcadeau voor haar: een beeldje

Het zeg-het-met-een-bloemetje kerstcadeau voor haar: bloemen die altijd mooi blijven

Het dit-is-altijd-goed kerstcadeau voor haar: een mooie fotokader

Een kerstcadeau voor haar om een mooi plekje te geven: kies uit deze vazen en kommen

*Promoties zijn geldig tot uitputting voorraad op het volledige assortiment.