• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • 2 jaar Juntoo garantie

Op zoek naar een Valentijnsgeschenk?

Op deze pagina vind je een heleboel cadeautips! Verras je geliefde met een origineel decoratiestuk voor Valentijn, of gewoon zomaar! 

Waarom een Valentijnscadeau kopen bij Juntoo?

✔ Meer dan 1000 decoratieartikelen op voorraad

✔ Op een werkdag voor 17 uur besteld, dezelfde dag verzonden

✔ Voor elk budget

Gezellig met z'n twee in de zetel? Bekijk onze warme plaids

Breng licht in huis met ons assortiment aan theelichthouders, bekijk ze hier. 

Hoe een Valentijnscadeau kiezen?

Een cadeautje kiezen voor iemand, daar moet je altijd even over nadenken. Zeker voor een Valentijnscadeau! We verzamelden enkele handige tips zodat jij het juiste Valentijnscadeau kan kiezen:

1. Bepaal je budget

Voor Valentijn wil je misschien groots uitpakken met een luxe weekend in een spa, maar als je budget dat niet toelaat kan je ook thuis voor een luxueus verwenmoment zorgen: zorg voor een heleboel gezellige theelichten en geurkaarsen, bloemen en een glaasje champagne in de badkamer. Leuke en originele Valentijnscadeaus hoeven niet altijd duur te zijn!

2. Denk na over wat je geeft

Een cadeautje krijgen is altijd leuk, maar minder leuk als het overduidelijk is dat de gever helemaal geen moeite heeft gedaan. Voor je Valentijscadeau is dit eenvoudiger: je kent jouw Valentijn dus je weet wat die persoon leuk vindt om te krijgen. Misschien een mooi fotokader met een foto van jullie vorige vakantie? Of een mooi schilderij? Doe er nog een handgeschreven briefje bij en je scoort sowieso!

3. De ene verpakking is de andere niet

Maak jouw Valentijncadeau extra romantisch en speciaal door het mooi verpakt te bezorgen: een mooi cadeaupapier, een leuke strik, een bloemetje of een handgeschreven kaartje erbij, ... Hoe creatiever, hoe beter!

Geef een herinnering als Valentijnscadeau met een foto in een fotokader. Bekijk ons assortiment fotokaders! 

*Promoties zijn geldig tot uitputting voorraad op het volledige assortiment.