• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • 2 jaar Juntoo garantie

Cadeau-of waardebonnen

Heb je een Juntoo cadeau-of waardebon? 

Deze kan je heel makkelijk inwisselen in onze webshop. Hieronder zie je hoe je jouw bon kan inwisselen en vind je een antwoord op de meest gestelde vragen over cadeau-of waardebonnen. 

Inwisselen van jouw cadeau-of waardebon: hoe werkt het?

In onze webshop kan je heel makkelijk je cadeau-of waardebon inwisselen. Hieronder laten we je zien hoe dat moet.

Op zoek naar een cadeaubon? 

Zit je met de handen in het haar omdat je op zoek bent naar een perfect, origineel en prachtige geschenk? Heeft de ontvanger alles al en weet je écht niet wat kopen? Is de ontvanger iemand die niet snel tevreden is? Met een cadeaubon van Juntoo kan je iemand blij verrassen.

Een cadeaubon is een cadeau dat altijd goed is, de gever hoeft nooit schrik te hebben dat zijn attentie niet in de smaak valt. Daarom is een cadeaubon een passend geschenk, niet alleen voor iemand die je niet zo goed kent, maar ook voor iemand die je heel goed kent en waarvoor je het moeilijk vindt een geschenk te kopen. Omdat de ontvanger zelf kan kiezen wat hij aanschaft met de gekregen cadeaubon zal hij of zij altijd iets kopen dat hij of zij leuk vindt.

Je kan zelf kiezen welk bedrag je wil cadeau doen, dus je kan een passend bedrag geven voor elke gelegenheid. Kortom, nooit meer stress om het gepaste geschenk voor iemand te vinden! Het handige en originele aan onze cadeaubon is dat de ontvanger hem kan gebruiken om een heleboel verschillende spullen voor zijn of haar interieur aan te kopen. Dit gaat van gezellige theelichten tot een nieuwe plaid, stoelen, een sofa of een complete eetkamerset. Je maakt iedereen dus gelukkig met een cadeaubon van Juntoo.

Wie voegt namelijk niet graag iets nieuws toe aan zijn interieur? De cadeaubonnen van Juntoo zijn momenteel verkrijgbaar bij één van onze winkels, maar binnenkort zal je jouw cadeaubon ook in onze webshop kunnen kopen. Je kan dan kiezen welk bedrag je wil schenken en een persoonlijke boodschap op de bon laten plaatsen. Leuk, handig én persoonlijk!  

*Promoties zijn geldig tot uitputting voorraad op het volledige assortiment.
*BLACK FRIDAY WEEK. De extra kortingen van € 75, €150, €300 en €500 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen. Geldig van 19/11/2021 tem. 30/11/2021. Eénmalige korting per klant/één adres.