• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • 2 jaar Juntoo garantie

Eettafelsets

Je eetkamer is een plaats waar je veel tijd doorbrengt. Het is dus belangrijk dat in je eethoek de stoelen en de tafel goed bij elkaar passen. Een eettafelset is dé oplossing voor als je op zoek bent naar een mooie combinatie van een tafel en stoelen en je graag wil genieten van een voordelige prijs. Kies vandaag nog uit één van onze eetkamersets en je geniet binnenkort van een nieuwe tafel en bijpassende nieuwe stoelen!

Kies je favoriete vorm

De eettafelsets zijn er in 2 verschillende vormen, en elke vorm heeft zijn voordeel! Zo is een ronde tafel heel gezellig en is er heel wat plaats op een rechthoekige tafel. Kijk zeker naar je ruimte en je leefsituatie bij het kiezen jouw nieuwe aanwinst! 

Populaire items

Jouw thuis, jouw stijl

Bij de keuze van een nieuwe eettafelset is het uiteraard belangrijk dat ze past binnen jouw stijl en de stijl van jouw woning. 
Daarom bieden wij een veelzijdig gamma aan in materialen van eettafels, van volledig natuur hout of een mix van metaal en hout, tot een volledig zwarte set. 

Met het gezin of de hele familie

Of je nu een eettafelset zoekt voor het gezin of voor de ganse familie, we hebben vast en zeker een set voor jou! Kies uit 4, 6 of 8 stoelen naargelang de aantal plaatsen die je nodig hebt. 

*Maandpromoties zijn geldig van 01/10/2021 t.e.m. 01/11/2021 op het volledig assortiment en zijn geldig op de brutoprijzen. **OPENINGSACTIE: €50 extra korting vanaf €750 netto, €125 extra korting vanaf €1500 netto en €300 extra korting vanaf €3000 netto. De extra kortingen zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel van toepassing bovenop de andere % kortingen.