• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

De favoriet van...

Bij ons vind je elegante en tijdloze meubels met eigenzinnige details. En alles aan een scherpe prijs. We durven dan ook gerust te zeggen dat we meubelen hebben voor ieders smaak en budget.

Ons assortiment is zo groot dat je misschien niet zo goed weet wat je ‘moet’ kiezen. Begrijpen we. Daarom vragen we verschillende woonprofessionals -van onze eigen medewerkers tot interieurstylisten- naar hun favorieten. Gewoon ter inspiratie. En misschien wordt dat dan ook meteen jouw favoriet? 

De favoriet van meester-floriste Nele Ost

Meester-floriste Nele Ost

Meester-floriste Nele Ost weet wat ze wil in huis: een praktische zetel die comfortabel is en uitnodigt tot ontspannen momentjes, een tafel waar je feestelijk kan dineren met de hele familie én een mix van houten stoelen rond de eettafel.

Waarom lijkt je interieur nooit hetzelfde? Omdat het meegroeit met wie je bent … Ontdek nog meer wijsheden van meester-floriste Nele Ost en haar Juntoo-favorieten.


Ontdek haar verhaal
De favoriet van interieuradviseur Dimitri Todts

Interieuradviseur Dimitri Todts

Hoe creëer je de perfecte woonkamer? Interieuradviseur Dimitri Todts denkt met je mee en toont je zijn Juntoo-favorieten. 

Hij combineert graag een strak interieur met een warme uitstraling. “Een goed interieur geeft je een gevoel van thuiskomen. Daar kan je helemaal jezelf zijn.”

De tip van Dimitri: kies voor een sofa in een neutrale tint mét kleurige kussens die je elk seizoen verwisselt.


Lees meer
De favoriet van designer Nicolas Destino

Designer Nicolas Destino

Hoe creëer je met zwart en wit als basiskleuren toch een warm en sfeervol interieur?

Interieurontwerper/designer Nicolas Destino laat binnenkijken in zijn hoofd en geeft zijn Juntoo-favorieten mee.

“Zwart en wit zijn helemaal niet saai of doods. Met zwart hout of metaal kan je perfect warmte of sfeer creëren in huis.” Nicolas Destino vertelt over zijn liefde voor het rangschikken van spullen en meubels en het ontwerpen van speelse, maar toch minimalistische interieurs.


Ontdek zijn Juntoo-favorieten
De favoriet van Jana: Bolt

Interior lover Jana

Op Instagram vonden we Jana, die graag haar interieur (re)stylet en verschillende DIY’s bedenkt

Op haar foto’s viel het ons op dat ze fan is van onze meubels. Vinden wij leuk natuurlijk! Haar favoriet? “De Bolt! We kochten er onlangs een en het was liefde op het eerste gezicht. De uitlijning is prachtig. Niet hoekig, zoals ‘klassieke’ zetels. Maar van de Bolt kun je zeggen dat er letterlijk en figuurlijk een hoek af is. En daar hou ik wel van!”


Bekijk alle Bolt zetels
De favorieten van Pauline Grossen

Influencer Pauline Grossen

Als fulltime lifestyle blogster is deze girlboss als geen ander mee met de laatste trends, ook wat interieur betreft. Haar nieuwe stekje werd dan ook snel omgetoverd tot een interieurproject om U tegen te zeggen. Lees je mee hoe Paulines inrichting tot stand kwam?


Binnenkijken bij Pauline
De favoriet van Femke: Fausto

Showroommedewerker Femke

Femke was niet alleen te zien in het tv-programma Huis Gemaakt, ze is ook medewerker in onze showroom in Lochristi! Haar dagelijkse uitdaging daar? Het adviseren van haar klanten bij meubelen die perfect passen bij de stijl van hun huis

Zelf heeft ze ook een uitgesproken smaak en favoriet uit de collectie. Welke dat is? De Fausto stoel. Vooral omdat hij tijdloos design perfect combineert met ultiem comfort, waardoor je er uren in kunt zitten.


Bekijk de Fausto stoelen
De favoriet van Pauline: Extensio

Product marketeer Pauline

Onze product marketeer Pauline zorgt ervoor dat alle productinformatie duidelijk en beschikbaar is. 

Haar favoriet? De Extensio uitschuifbare tafels. Deze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en materialen, waardoor ze passen in elk interieur. Ideaal voor de dagelijkse lunch met het gezin, én voor de gezellige avonden met vrienden en familie.


Extensio uitschuifbare tafels
De favoriet van Kristina: Grivolo

Brand marketeer Kristina

Kristina zorgt voor onze mooie beelden en catalogi. 

Zij koos voor onze Grivolo kastenreeks, een échte eye-catcher. De gegroefde deuren hebben een luxueuze look, terwijl de lades binnenin en de greeploze, soft-closing deuren zorgen voor een groot gebruiksgemak.


Bekijk de Grivolo reeks
De favorieten van senior aankoper Bert

Senior aankoper en designer Bert

Bert kent als aankoopdirecteur en designer de ins en outs van interieur als de beste! Jaarlijks bezoekt hij de meest toonaangevende designbeurzen om de nieuwe trends te vertalen naar ons assortiment.


Ontdek zijn favorieten

**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.