• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Hét geheim van een harmonieus interieur

Zo mix en match je met stoffen en poten

Een interieur is meer dan enkele samengeplaatste meubels. Als je van je huis een thuis wil maken, moeten je meubelstukken harmonieus bij elkaar passen. Al wil je natuurlijk ook niet dat je interieur saai en eentonig wordt. Maar waar ligt de grens?

Vond je ook dat het gloednieuwe interieur van Esli (27) en Silke (28) uit Blind Gekocht er heel warm en uitnodigend uitzag? Wel, je was niet alleen! Interieurspecialiste Kelly gebruikte in dit interieur alle truken uit de trukendoos om het er zo gezellig en huiselijk mogelijk te maken. En dat deed ze niet met de grote middelen, maar met kleine, onopvallende ingrepen.

Bolt hoekzetel
Fintro eettafel met Trapeso tafelblad

1 stoel, meer dan 100 verschillende stoffen

Even het vergrootglas op dit interieur plaatsen! Beginnen doen we bij de Bolt hoekzetel en Fausto armstoel. Op het eerste zicht lijken die tot dezelfde reeks te behoren, maar niets is minder waar. Het zijn twee zeer verschillende meubelstukken die met dezelfde Vivo Forest stof bekleed zijn. Hierdoor gaat ons brein er haast automatisch vanuit dat ze samenhoren, wat een gevoel van rust creëert.

Bij ons heb je de keuze uit een duizelingwekkend aanbod van stoffen. De (hoek)zetels kan je met meer dan 40 verschillende stoffen bekleden en de stoelen zelfs met meer dan 100. Dit geeft interieurarchitecten, designgoeroes en mensen zoals jij en ik een enorme keuze aan meubelstukken die ze naar smaak kunnen mixen en matchen.

Fausto armstoel in Vivo stof Forest

Fascinerende puzzel

Wie écht oog voor detail heeft, had misschien nog een overeenkomst opgemerkt in het interieur van het jonge koppel. Zowel de eettafel als de barkast steunen namelijk op dezelfde, moderne sledepoten. Hoewel dat een zeer subtiele link is, maakt het wel degelijk een verschil in je interieur. Zelfs als je de gelijkenis niet bewust opmerkt, zal je toch ervaren dat de stukken mooi samengaan.

En net daar zit hem de magie van deze interieur-filosofie! Het geeft je een gevoel van harmonie, zonder dat je de vinger kan leggen op wat het zo harmonieus maakt. En dat maakt het zeer huiselijk.

Meubels van je dromen

Kies echter niet voor dezelfde stof en dezelfde poten voor elk meubelstuk in je huis. Een interieur is niet alleen gesteld op harmonie, maar ook op contrast. Je wil tenslotte geen eentonige, klinische sfeer creëren in je woonkamer.

Ook om dat te voorkomen, is het handig dat je met stoffen en poten kan spelen. Met onze meubels beslis je zelf waar en hoeveel contrast je in je interieur binnensmokkelt. Je laat die beslissing niet langer over aan de meubelontwerper. Want niemand weet beter hoe jouw ideale interieur eruitziet dan jijzelf.

Vragen of advies nodig?

De mogelijkheden voor jouw interieur zijn eindeloos. We begrijpen dat dit overweldigend kan zijn. Daarom staan onze collega's je bij met raad en daad, van persoonlijk advies tot een voorstel op maat. Contacteer ze via de chat, telefoon, e-mail of breng een bezoek aan de showroom voor een gesprek met een medewerker. Tot snel!

Benieuwd geworden naar ons assortiment?


**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.