• 15 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • 2 jaar Juntoo garantie

Het wonderlijke leven van Bolt, Tubo en Ballo

Hoe modulaire zetels moeiteloos meegroeien met je gezinssituatie

Van je ouderlijk huis naar op kot. Van studentenkot naar je eerste appartement naar een gezinswoning. En als de kinderen op hun beurt op kot gaan, misschien weer terug naar iets kleiner. Stuk voor stuk mijlpalen in je leven, die ook impact hebben gehad - en misschien nog wel gaan hebben - op je inrichting. Maar je hoeft niet altijd met elke verhuis compleet nieuwe meubelen te kopen. Want dé oplossing is: modulair.

Van studentenkot...

Wie zegt dat als je op kot gaat de oude meubelen van je (groot)ouders moet gebruiken? Bij ons kan je terecht voor zetels die niet meteen in een grote woonkamer hoeven te passen. 

Neem de Bolt-, Tubo- en Ballo-reeksen. Die kan je helemaal zelf samenstellen in een Juntoo showroom. Op onze webshop vind je dan weer een aantal voorgemaakte combinaties om het jou gemakkelijk te maken. 

Je kan dus kiezen voor een eenzitter, maar een een tweezits kan ook. Je zet de delen dan gewoon los neer op twee verschillende plekken. Dat staat geweldig tussen de vintage spullen van oma die je wél hebt meegepakt.

... naar appartement of gezinswoning ... 

Op het moment dat je groter gaat wonen heb je waarschijnlijk ook een grotere woonkamer. Dan breid je je tweezitter uit tot een driezits zetel - of nog groter. Heb je na een tijd je interieur opnieuw ingericht en wil je een écht grote zetel als eyecatcher? Ook dan kan je je Bolt, Tubo of Ballo uitbreiden tot een zetel voor het hele gezin.

... en terug naar wat kleiner

En dan zijn opeens de kinderen groot en verlaten ze één voor één het ouderlijk huis. Goed mogelijk dat je dan besluit weer wat kleiner te gaan wonen. Met je modulaire zetel is dat geen enkel probleem. Want haal er een deel tussenuit en je zetel neemt niet alle ruimte in. Misschien wil een van je kinderen dat overgebleven deel wel mee op kot.

Een nieuwe versie van je zetel

Het kan natuurlijk zijn dat de stof van je zetel na al die jaren in verschillende woningen wat sleets wordt. Of dat de kleur niet helemaal meer past bij je inrichting. Gelukkig groeit je zetel niet alleen mee met je gezinssituatie, maar ook met trends. En bieden wij een grote keuze aan stoffen in verschillende materialen en kleuren. Zo heb je in geen tijd een nieuwe versie van je zetel.

Enkele favorieten

Vragen of advies nodig?

De mogelijkheden voor jouw interieur zijn eindeloos. We begrijpen dat dit overweldigend kan zijn. Daarom staan onze collega's je bij met raad en daad, van persoonlijk advies tot een voorstel op maat. Contacteer ze via de chat, telefoon, e-mail of breng een bezoek aan de showroom voor een gesprek met een medewerker. Tot snel!

Benieuwd geworden naar ons assortiment?


* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022 en enkel op geselecteerde artikelen. De extra kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.