• 15 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • 2 jaar Juntoo garantie

Keramiek, c'est fantastique! 

Integer, loyaal, veelzijdig... Mocht keramiek een persoon zijn, dan kreeg hij of zij alleen maar eigenschappen toegeschreven van een sterk karakter dat straalt van zelfvertrouwen. Het materiaal ontplooit zich graag in eender welke woonstijl – van modern over industrieel tot landelijk. We laten ook jouw interieur graag kennismaken met het chique, maar stoere ego van keramiek. Het wordt jouw connectie met de trends van vandaag en de natuur in een tijdloos interieur.

Met een keramisch tafelblad haal je heel wat voordelen in huis. Het is krasvrij, hittebestendig én eenvoudig schoon te maken. Je kan het dus zorgeloos gebruiken in alle omstandigheden. Handig wanneer je nog kindjes in huis hebt! Vlekken verwijder je immers simpelweg met een natte doek.

Kleurrijk karakter


Zo veelzijdig de voordelen van keramiek zijn, zo uitgebreid is het kleurenspectrum. In 2022 voegen we maar liefst 6 nieuwe kleuren toe aan ons keramisch gamma. Alle
nieuwe kleuren kies je – net als de reeds bestaande uitvoeringen – in een volkeramisch blad.

Een hoekje af

Bij een creatieve geest is een hoekje af dagelijkse kost. Het Ceramo tafelblad neemt dat zelfs letterlijk: van bootvorm tot rond, en met een nieuwe ovalen telg in de familie. Je mixt and matcht het keramisch blad bovendien met poten naar keuze. Alle keramische bladen kunnen verkregen worden voor zowel eet- als salontafels. Zo passen ook je salon en eetkamer bij elkaar!

Kom gerust eens langs voor advies

Kan je maar moeilijk bepalen welke uitvoering het mooist is in jouw woning? Kom gerust eens langs in onze showroom, maak een afspraak met onze interieurdesigner of chat met één van onze adviseurs!

Benieuwd geworden naar ons assortiment?


* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022 en enkel op geselecteerde artikelen. De extra kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.