• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Zo haal je het maximum uit kleine ruimtes

Je moet niet ruim leven om van luxe en gezelligheid te kunnen genieten. Dat ondervonden Ann-Sophie (24) en Maxim (30) uit Blind Gekocht aan den lijven. Hun kleine woonkamer werd omgetoverd tot een stijlvolle leefruimte waar je je in alle luxe kan ontspannen. Maar hoe doe je dat eigenlijk, het maximum uit je vierkante meters halen? Deze vijf tips helpen je op weg!

1. Kies voor kleine, maar luxueuze meubels

Kleine meubels hoeven niet minder kwalitatief te zijn dan hun grote broers. Bij ons vind je tal van compacte meubelstukken van hoogwaardige materialen. De tafel van Sophie en Maxim is van degelijk eikenhout gemaakt, maar je vind er ook exemplaren in marmer, keramiek, teak en tal van andere materialen. Datzelfde geldt ook voor de rest van je meubilair: ga niet voor minderwaardig meubels, maar voor kleine, fijne ‘delicatessen’.


Eettafels voor 4 personen
1. Kies voor kleine, maar luxueuze meubels

2. Ga voor een comfortabele Fauteuil

Voor de meeste Belgen is de driezit zetel het belangrijkste item in de woonkamer. Maar zo’n ruime zetel neemt wel veel plaats in beslag. Overweeg daarom om voor een stijlvolle fauteuil te kiezen. Dat is even comfortabel om in te zitten, neemt veel minder plaats in beslag en past makkelijk in elke hoek.


Fauteuils
2. Ga voor een comfortabele Fauteuil

3. Bespaar plek met het juiste tv-meubel

Goede films moet je bekijken op een groot scherm. Dat is nu eenmaal zo. Maar dat betekent niet dat je ook een immens tv-meubel nodig hebt. Kies voor een kastje dat niet veel breder is dan de voet van je televisie en dat zeker niet te diep is. In een tijdperk van flinterdunne flatscreens zijn zware en brede kastjes zonde van de plaats.


Tv-meubels
3. Bespaar plek met het juiste tv-meubel

4. Creëer ruimte met spiegels

Deze truc is zo oud als de straat, maar blijft werken: plaats spiegels in je woonkamer om de illusie van ruimte te creëren. Aangezien je dieptezicht creëert, oogt een ruimte met spiegels meteen veel groter en minder vol. Hang je spiegels wel niet recht tegenover de tafel of de sofa. Anders tuur je altijd naar je eigen reflectie bij het televisiekijken of eten. En dat leidt alleen maar af.


Shop spiegels
4. Creëer ruimte met spiegels

5. Benadruk de grootte met een tapijt

Een tapijt heeft niets dan voordelen. Het ziet er knus uit, voelt gezellig aan aan je voeten en doet jeruimte groter lijken dan hij eigenlijk is. Durf in kleine ruimtes dus zeker voor grote tapijten te gaan. Als je er één kiest met lijnen of een patroon, zet dat de lengte en breedte van je woning zelfs nog extra in de verf. Ann-Sophie en Maxim kijken vanaf nu televisie met hun voeten op een prachtig tapijt met ruiten.


Assortiment tapijten
5. Benadruk de grootte met een tapijt

Benieuwd geworden naar ons assortiment?

Vragen of advies nodig?

De mogelijkheden voor jouw interieur zijn eindeloos. We begrijpen dat dit overweldigend kan zijn. Daarom staan onze collega's je bij met raad en daad, van persoonlijk advies tot een voorstel op maat. Contacteer ze via de chat, telefoon, e-mail of maak een afspraak voor een video-gesprek met een medewerker in de winkel. Tot snel!


**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.