• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Mix & Match de juiste stoffen voor je interieur

Amber en Kenny: een grijs pallet met een persoonlijke Mix & Match

Met matching stoffen doorheen je woonkamer, maak je er een gezellig geheel van. Laat ons eerst eens even inzoomen op de woonkamer van Amber en Kenny in Laakdal. In hun sfeervolle interieur voerde grijs de boventoon. Saai? Allesbehalve! Want via een slimme mix van stoffen en grijstinten creëerden ze een knusse zithoek vol stijl en elegantie. 

Hun keuze voor de Orvieto clubzetel in Vivo River-stof met matchende Baci-kussens in de zetel sprong meteen in het oog. Door te spelen met structuren (check dat velvet donkergrijze baci-kussen op de bank!) blijft het geheel boeiend. De kleuren in de zithoek passen dan weer perfect bij hun eetkamerstoelen, die vervaardigd zijn met dezelfde stof.

Matching stoffen: enkele leuke tips voor jouw interieur

Bij ons kan jij ook Mixen & Matchen naar hartenlust, want the sky is the limit als het op stoffen en kleuren aankomt. Leder, lederlook, velvet of stof? Combineer en selecteer zoals jij wilt! Weet je niet goed hoe te beginnen? Lees dan zeker onze tips.

1. Fel contrast

Een fauteuil in een felle kleur contrasteert mooi met een subtielere, neutralere kleur voor je zetel. Vergeet die zetel in dat geval niet te voorzien van matching kussens! Zo creëer je een verrassend effect. Een echte blikvanger voor jouw zithoek!


Fauteuils
1. Fel contrast

2. Ga all the way

Fan van fel contrast? Trek je stijl dan door tot in je eetkamer, met een matching kleur voor je eetkamerstoelen.
Wist je dat alle stoelen en fauteuils aangepast kunnen worden in eender welke kleur? Wil je helemaal loos gaan, zet dan ook nog matchende barkrukken aan je keukeneiland.


Saffran bij jou thuis
2. Ga all the way

3. Ingetogen Mix & Match

Zijn felle kleuren niet wat je zoekt, kies dan voor een fauteuil in dezelfde afwerking als je zetel. Ook je kussens kan je dan in dezelfde stof en kleur laten afwerken. Zo creëer je rust en eenheid in je interieur.


Archi hoekzetels
3. Ingetogen Mix & Match

4. Mix & Match op de poef

Als je wilt, kan je een subtiele kleurtoets aanbrengen. Aanwezig, maar niet té. Met een extra poefje in een andere kleur - en enkele kussens in je zetel die daar perfect bij matchen – spring je al een heel eind.


Shop poefs
4.  Mix & Match op de poef

Heel wat keuze!

Er is heel wat keuze in stoffen, en daarom zetten wij ze even voor jou op een rijtje. 


Ontdek ze hier

Benieuwd geworden naar ons assortiment?

Vragen of advies nodig?

De mogelijkheden voor jouw interieur zijn eindeloos. We begrijpen dat dit overweldigend kan zijn. Daarom staan onze collega's je bij met raad en daad, van persoonlijk advies tot een voorstel op maat. Contacteer ze via de chat, telefoon, e-mail of maak een afspraak voor een video-gesprek met een medewerker in de winkel. Tot snel!


**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.