• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Trend alert: marmer!

Een stevige injectie klasse en schoonheid voor je interieur

Marmer is een machtig mooie aanvulling voor elk interieur. Als aanwezige blikvanger – denk maar aan marmeren keukenbladen. Maar net zo goed als verfijnd accent in je woning. En dat hadden de koppels van Huis Gemaakt hélemaal begrepen.

Kenny en Amber in Laakdal gebruikten een luxueus marmeren nachttafeltje als eyecatcher in de slaapkamer.


In hun woonkamer kon je dan weer een salontafel bewonderen die Pietro Silver Mink marmer tijdloos laat samenvloeien met natuur eik.


In Kortrijk hadden Harry en Jerina hetzelfde idee: daar zag je onze prachtige Pietro Portoro Brown salontafel als exclusieve toets in de zithoek. Terwijl Ruben en Antje in Lokeren de perfecte combo maakten met de Kubo bijzettafel in Pietro Silver Mink en een geweldige gele Bolt hoekzetel.

Maar, maar, marmer? Jawel!

Dus: heb je zélf zin gekregen om wat charme en luxe toe te voegen aan je interieur? Dan is marmer de geknipte keuze. Het is niet alleen een elegant en tijdloos materiaal. Je kan er ook alle kanten mee op, in alle ruimtes van het huis.

Bij ons heb je keuze uit 5 verschillende uitvoeringen: Silver Mink, Nero Marquina, Portoro Brown, Bianco Carrara en Moon White. Deze kunnen geïntegreerd worden in eettafels, salontafels of bijzettafels

Combineer deze naar hartenlust tot je interieur hélemaal goed zit!

Inspiratie voor marmer in huis

Verwen je gasten met een ruime eettafel met marmeren tafelblad. Geef je zitkamer een sierlijk accent met een kubusvormige salontafel, volledig vervaardigd uit marmer – én beschikbaar in 5 verschillende afwerkingen.

Marmer in je interieur: enkele tips

Echt scoren met marmer in je interieur? We geven je graag nog enkele leuke tips mee.

  1. Combineer verschillende soorten marmer, voor een veelzijdig luxueus gevoel in huis.
  2. Speel met verschillende materialen. Marmer gaat prachtig samen met hout. Bekijk onze salontafel met Pietro Portoro Brown marmer en walnoten tafelblad maar eens.
  3. Benut je marmeren bijzettafels. Ze staan niet alleen geweldig in je woonkamer. Probeer ze ook eens te gebruiken als nachtkastje of om een sfeervolle plant op te plaatsen.

Benieuwd geworden naar ons assortiment?

Vragen of advies nodig?

De mogelijkheden voor jouw interieur zijn eindeloos. We begrijpen dat dit overweldigend kan zijn. Daarom staan onze collega's je bij met raad en daad, van persoonlijk advies tot een voorstel op maat. Contacteer ze via de chat, telefoon, e-mail of breng een bezoek aan de showroom voor een gesprek met een medewerker. Tot snel!


**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.