• 15 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • 2 jaar Juntoo garantie

Shop de Juntoo wishlist van jouw favoriete influencer

Wij vroegen enkele influencers om hun ultieme eindejaars wishlist te maken. Benieuwd welke items zij kozen? Laat je inspireren!

Pauline Grossen

Hi, ik ben Pauline Grossen en deel voornamelijk mijn leven via sociale media. Samen met mijn vriend bouwde ik in de coronaperiode ons eigen huis. Sindsdien ben ik gebeten door decoratie én jezelf thuis voelen. Ik hou ervan om verschillende texturen te combineren en ben een echte plantlover. Recentelijk bouwden we een camionette om tot mobilhome en ook daarmee zijn we vaak op pad. Ons hondje Oslo? Die geniet van elk moment!

Shop de interieur wishlist van Pauline

Shop de deco wishlist van Pauline

Lore van louisandvictoria


Hi, ik ben Lore, mama van bijna 3 kids en al mijn hele leven een fashion en interieur junkie, mijn interieur verandert dan ook heel vaak, vooral met decoratie stukken kan je al heel rap een andere look creëren.

Shop de wishlist van Lore

Céline van idoitmyself.be

Hallo, ik ben Céline, de bedenker van 'idoitmyself.be'. Ik ben een doe-het-zelf- en interieurontwerper in hart en nieren. Op mijn blog en mijn sociale netwerken deel ik mijn DIY-tutorials en mijn decoratiefavorieten. Mijn universum is een mix van neutrale en lichte tinten, zachte materialen en hout. Dit is de stijl van interieur en decoratie die je in mijn interieur zal terugvinden. Het sleutelwoord voor mijn interieur: HYGGE!

Shop de wishlist van Céline

Evy Saerens

Hoi! Ik ben Evy, mama van 3 en werkzaam in de zorg. Ik ben helemaal gebeten door interieur en mooie dingen in huis, en deel heel graag mijn wishlist met jullie!

Shop de wishlist van Evy

Eloïse Lecluyse


Hallo, ik ben Eloïse! Mama, Product Manager én fashion/lifestyle lover op Instagram! Ik deel heel graag mijn favoriete Juntoo items met jullie.

Shop de wishlist van Eloïse

Stellina van stellina_helpyourself


Hallo, ik ben Stellina, maatschappelijk werkster en schilder in mijn vrije tijd. Ik breng graag tijd thuis door met mijn gezin en huisdieren. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe ideeën om me thuis nog beter te laten voelen en mijn interieur te personaliseren. Ik hou van de natuur, warme sferen, muziek en licht. Creativiteit is een integraal onderdeel van mijn leven en ik kan niet zonder!

Shop de wishlist van Stellina

Benieuwd geworden naar ons assortiment?


* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022 en enkel op geselecteerde artikelen. De extra kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.