• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • 2 jaar Juntoo garantie

Leef jij voor het mooie leven?

Word ook geluksbrenger bij Juntoo!

Jobs bij Juntoo

Welke type Geluksbrenger ben jij?

Ontdek onze vacatures en solliciteer nu!

Sales

Sales


Marketing & Digital

Marketing & Digital


Inkoop & Quality

Inkoop


Klantendienst

Klantendienst


Logistiek

Logistiek


Finance & HR

Finance & HR


Business Support

Business Support


IT

IT


Werken als Geluksbrenger bij Juntoo

Werken als Geluksbrenger bij Juntoo

Daar word jij helemaal gelukkig van

Een job die je uitdaagt om het beste van jezelf te geven. Waarin je verantwoordelijkheid neemt én respect krijgt voor wat je doet. Waarin je ruimte krijgt om initiatief te nemen en je handen uit te mouwen te steken. Zo’n job, da’s écht iets voor jou.

Ontplooi jouw talenten en groei mee samen met ons bedrijf – vanuit ons hoofdkantoor in Gent of in één van onze vele showrooms. Samen met collega’s die er 100% voor gaan en het beste in jou naar boven halen.

Kies voor een job die je gelukkig maakt. Solliciteer nu.

Geluk verspreiden, da’s onze missie

Inspirerend design voor een mooi en duurzaam leven

Wij maken hoogwaardige designmeubelen bereikbaar voor iedereen. Want iedereen heeft het recht om te leven in schoonheid. Samen inspireren we onze klanten om meer en beter te genieten van de mooie momenten thuis. En dat doen we met het grootste respect voor de omgeving, onze partners én werknemers.

Kies voor meer duurzame schoonheid in deze wereld. Solliciteer nu.

Happy customers, happy you!

Gelukkige klanten, dat is jouw stijl

Werken aan een wereld vol creatieve inspiratie? Onze klanten willen een interieur die perfect aansluit bij wie ze zijn. En jij doet niets liever dan dát mogelijk maken. Samen zetten we onze schouders onder een onklopbare klantbeleving – zowel in onze showrooms, onlineshop als klantendienst. Hoge verwachtingen, die schrikken jou niet af. Want die stel jij immers ook aan jezelf.

Kies ervoor om het leven van onze klanten mooier te maken. Solliciteer nu.

*Maandpromoties zijn geldig van 01/10/2021 t.e.m. 01/11/2021 op het volledig assortiment en zijn geldig op de brutoprijzen. **OPENINGSACTIE: €50 extra korting vanaf €750 netto, €125 extra korting vanaf €1500 netto en €300 extra korting vanaf €3000 netto. De extra kortingen zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel van toepassing bovenop de andere % kortingen.