• 15 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • 2 jaar Juntoo garantie

Mooi design hoeft niet duur te zijn

Bij Juntoo Meubelen & Design staan we voor betaalbaar design. Want wij vinden dat iets moois niet duur hoeft te zijn. We bieden met Juntoo en Juntoo essentials dan ook een assortiment in verschillende prijs/kwaliteit niveaus. Dat doen we niet alleen met ons ruime assortiment modulaire meubelen. Maar ook omdat we rechtstreeks werken met producenten in Europa en Azië. Zo houden we de controle op de kwaliteit en drukken we de kosten.

Juntoo
Juntoo Essentials

Juntoo

100% jouw stijl

Met het assortiment van Juntoo zet je je inrichting helemaal naar je hand. Want uit onze modulaire meubelen stel je je eigen unieke stukken samen die volledig bij jouw stijl passen. En je stijl kan je natuurlijk aanpassen en uitbreiden, want Juntoo biedt twee keer per jaar een nieuwe collectie.

Van tafels, zetels en stoelen tot kasten, tapijten en decoratie, Juntoo is tijdloos en authentiek. En staat voor kwaliteit, design, duurzaamheid én comfort. We volgen de internationale trends op de voet en ontwerpen alles zelf in België. Met altijd een karakteristieke en puur Belgische Juntoo twist.

Of je nu online shopt of langskomt in een showroom bij jou in de buurt, onze interieuradviseurs staan voor je klaar.

Ontdek Juntoo bestsellers

Juntoo essentials

100% de beste prijs

Met Juntoo essentials weet je direct wat je in huis haalt. Het design van de zetels, tafels, stoelen en kasten zijn jong en fris. En altijd gemaakt om lang mee te gaan of een verhuis te overleven. Juntoo essentials maakt niet alleen je keuze eenvoudig, het is is ook verrassend voordelig

 

Ontdek Juntoo essentials bestsellers

* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022 en enkel op geselecteerde artikelen. De extra kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.