• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Gezelligheid op het menu

Een eetkamer met curves

Extra opties, extra gezelligheid

Trek de gezelligheid van ronde vormen door naar de eetkamer met een ronde eettafel. Door voor een ronde tafel te kiezen, kan je zelf met een groot gezelschap aan tafel toch makkelijk met iedereen praten. Extra gezellig voor etentjes met vrienden of familie of gewoon door de week met het gezin natuurlijk.

Tafelbladen Finesso en Orto komen in drie afwerkingen: fineereik in natuurkleur en zwart of in gerecycleerde teak. Beide zijn combineerbaar met verschillende onderstellen. Verkies je de strakke zwart-metalen vormen of heb je liever een onderstel met warme houtlook? De mogelijke combo's zijn eindeloos.

Ragno eettafel met Orto blad - onderstel eik - blad fineer eik
Micado eettafel met Finesso blad

Interessant contrast

Met een tafelblad in een natuurlijke materialen, creëer je een interessant contrast tussen de zachte vorm en het harde materiaal. Tafelblad Ceramo is een keramische optie en ook te combineren met verschillende poten. Keramische tafelbladen zijn trouwens heel onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Een krasje in jouw tafel wordt zo weggeveegd met een vochtige doek.

Zeer mooi met de laatste introducties: Primato met één centrale poot, en Conico met vier cilindervormige diagonaal geplaatste poten.

Primato eettafel met Orto blad - onderstel metaal - blad fineer eik
Conico eettafel met Ceramo blad - onderstel eik - blad keramiek

Kleine updates met grote impact

Geen nood aan of budget voor grote meubelstukken? Ook met enkele juist geplaatste accessoires trek je de ronde trend binnen. Hang boven een hoekige dressoir een grote ronde Kelly spiegel of zet hier en daar een rond bijzettafeltje in je interieur.

Tafelblad Pietro, vervaardigd uit hoog kwalitatieve marmer, is verkrijgbaar in verschillende afmetingen - dus zowel bijzettafel als salontafel is mogelijk. Combineer met het onderstel van jouw keuze. Met het cirkelvormige Talca frame sla je een volledig ronde homerun.

Cruzzo salontafel met Pietro blad - onderstel metaal - blad marmer
Talca salontafels

Je zult er weg van zijn

**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.