• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Selected by Bart Appeltans

Bart Appeltans ontwikkelde voor Juntoo drie interieursferen. Drie sferen, telkens met een eigen uitstraling en kleurenpallet. Vertrekkende vanuit de knappe en tijdloze Tubo zitbank in een elegante beige tint creëerde Bart 3 totaal verschillende looks. Deze collecties tonen aan dat je met accessoires, plaids en kussens een totaal andere sfeer kan bekomen!

Bart: "Laat de accentkleur of de patronen die je gekozen hebt op meerdere plaatsen terugkomen door gebruik te maken van vb. plaids, sierkussens,… Binnen een stijl blijven is namelijk heel belangrijk om rust te creëren in huis."

Op deze pagina krijg je al een groot deel van de collectie te zien per interieursfeer. Bij de showroom in jouw buurt vind je de volledige collecties, én kan je jouw favoriete item laten inpakken in een leuke geschenkverpakking. (m.u.v. de showrooms in Braine en Hognoul)

powder pink

Deze stijl is een alternatief op frisse zomerinterieurs. Lichte kleuren zoals beige zijn heel populair voor zetels en stoelen, zeker in combinatie met witte marmer en bleek hout. Om dan toch een beetje met kleur te spelen zonder overheersend te zijn, zijn poedertinten zoals zacht roze een goede aanvulling. De kleur roze heeft veel nuances, van zalm en nude tot millenial pink. In combinatie met gedroogde pampaspluimen zorgt dit voor een heel actuele interieurstijl.

greenhouse vibe

De groene stijl spreekt voor zich, groen is nog altijd één van de meest populaire kleuren van het moment. Het brengt rust in alle hectiek van de afgelopen tijd. Veel mensen hebben de natuur terug ontdekt. Planten en groen zijn de
basiselementen die veel gebruikt worden om het gevoel van een tuinkamersfeer te creëren en het contact met de tuin en de natuur te versterken. Zeker in combinatie met bruine accessoires, bijvoorbeeld de windlichten en de natuurlijke onyxen theelichten zorgt dit voor een natuurlijke stijl die heel actueel is.

southern boutique

Deze klassiek moderne stijl brengt de chique, mediterrane hotelvibe bij jou thuis. In deze stijl geven enkele goed gekozen eye-catchers zoals een plaid met visgraadmotief en een artistiek object zoals de metalen krul, extra karakter aan jouw woonkamer. De rest van het interieur wordt eerder rustig gehouden door neutrale tinten zoals wit en beige te combineren met warmere donkere kleuren zoals zwart en grijs. De gouden decoratie accessoires maken het geheel af en zorgen voor een stijlvolle en luxueuze uitstraling in jouw interieur. 

Benieuwd geworden naar ons assortiment?


**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.