• 15 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • 2 jaar Juntoo garantie

"Een huis is in de eerste plaats om te leven. Iedereen heeft hier zijn plekje maar de grote zetel is de absolute favoriet."

Papa Din en zijn dochters Maya & Elin wonnen de eerste make-over met/door interieurarchitecte Kelly Claessens. Het interieur was een allegaartje van verschillende stijlen, waar absoluut geen lijn in zat. Hun grootste wens was dan ook een gezellige eet- en leefruimte die perfect aansluit bij de stijl van de woning én genoeg persoonlijkheid uitstraalt. 

Din, Maya en Elin wonnen een make-over van hun interieur
video

Bekijk hier de volledige make-over

"Wow, ik herken even mijn eigen huis niet meer! Maar het geeft meteen een goed gevoel"

Tips van Kelly

1. Een slim gebruik van kleuren en materialen zorgt voor harmonie en balans in een interieur.


Door consequent te kiezen voor diepe kleuren, zoals de denimblauwe muur, de accessoires in zwart metaal en de donkere houten kasten, creëer je een warme, stoere sfeer. Lichtere houttinten, zoals het eiken visgraatparket en het tafelblad, houden het geheel in evenwicht.

2. Een ronde eettafel is niet alleen gezellig


Ze kan ook perfect centraal staan in een open leefruimte zonder de doorloopruimte te doorbreken. Bovendien heeft ze geen scherpe hoeken waaraan je je zou kunnen bezeren.

video

Waarom kiezen voor een ronde eettafel? Bekijk het hier!

3. Heb je een open ruimte die toch is opgedeeld in verschillende ruimtes?


Kies dan niet voor aparte kleuren, maar ga voor één kleur die je volledig doortrekt op de muren. Zo creëer je een visuele eenheid en zal het geheel ruimtelijker ogen.

video

Kelly geeft jou enkele tips bij het kiezen van je verf

Een interieur zoals dat van Din? 

Benieuwd geworden naar ons assortiment?


* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022 en enkel op geselecteerde artikelen. De extra kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.