• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

De keuze van lifestyle blogster Pauline Grossen

“Binnengaan bij Juntoo? Dat was liefde op het eerste gezicht.”

Als fulltime lifestyle blogster is girlboss Pauline Grossen als geen ander mee met de laatste trends, ook wat interieur betreft. Haar nieuwe stekje werd dan ook snel omgetoverd tot een interieurproject om U tegen te zeggen. Lees je mee hoe Paulines inrichting tot stand kwam?

Een duidelijke interieurstijl, een minder vlotte start

“In het begin vond ik het heel moeilijk om ons huis in te richten. Het was de allereerste keer dat we een inrichting van A tot Z gingen bepalen en dat gaf wel wat extra stress. Veel interieurboeken en -moodboards later was het duidelijk: mijn vriend en ik houden beiden van een clean, modern, donker interieur dat toch warmte en gezelligheid uitstraalt. Daarnaast hou ik enorm van een tropische tint, dus wou ik verschillende houtsoorten integreren in onze woning. Helaas vonden we nergens écht ons ding. Verschillende grote meubelzaken passeerden de revue, waar we steeds dezelfde merken tegenkwamen die ons telkens een ‘mwah ja, misschien’-gevoel gaven.”

Mix & match: 100% onze stijl

“En toen kwamen we bij Juntoo, waar duidelijk een eigen merk heerst en alles écht een geheel vormt. We deden er enorm veel inspiratie op en verloren er meteen ons hart aan de Pavia zetel. Door het grote aanbod in uitvoeringen konden we al snel al de vinkjes op onze wishlist afchecken!”

“Ook het tv-meubel en de dressoir kast wilden we 100% matchen met onze stijl. We besloten dan ook om twee reeksen met elkaar te combineren, beiden in zwart fineer eik. Het Grivolo tv-meubel heeft net dat tikkeltje extra dankzij de afwerking met groefjes op de deuren. De Arno dressoir is dan weer super luxueus. Dankzij de grote ruimtes die we hebben, was voor ons een echte must om grote meubelen te vinden binnen een betaalbare prijsklasse. De verschillende mogelijkheden aan afmetingen waren voor ons perfect!”

Neem een kijkje in het interieur van Pauline!

Shop nu de favorieten van Pauline


**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.