• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Flexibel weer aan het werk met onze musthaves

Thuiswerken. Een term die niet meer weg te denken is uit onze huidige situatie. Ook in de komende jaren zullen telewerken en flexibiliteit een grote rol spelen. Daarom delen we graag enkele musthaves om jouw huis vliegensvlug om te toveren tot de ideale home office.

1. Van decoratieve console naar ideale homedesk

Woon je compact en heb je geen aparte bureauruimte? Of werk je sporadisch van thuis en is het niet de moeite om een volledige ruimte toe te wijden aan jouw bureau? Onze verschillende consoles zorgen ervoor dat je flexibel en snel kan schakelen tussen decoratieve bijzettafel naar bureaumeubel. Mix en match de verschillende onderstellen met een blad in marmer, gerecycleerde teak, natuur eik, zwarte eik... De keuze is eindeloos. 

2. Wie het bureaustoeltje past...

Jouw home office is niet compleet zonder de juiste bureaustoel, zeker als je het grootste deel van de dag zittend achter de computer doorbrengt. Van een pivoterende relax tot een statische kuipstoel, met of zonder armleuning, in comfortabel leder of een velvet accentkleur... We hebben het allemaal. Combineer jouw favoriete onderstel met een zitting naar keuze. 

3. Aan opbergruimte geen gebrek

Extra opbergruimte in de buurt van je bureau komt altijd van pas! Heb je graag iets stijlvol? Dan kan een losse boekenkast een handige oplossing zijn. Plaats deze centraal als accentmeubel of gebruik ze als ruimteverdeler in de woonkamer om zo een onderscheid te maken tussen je bureauruimte en je privé. Ons Biblio-rek vol karakter kan met z'n veelzijdige look elke interieurstijl aan. Kies zelf welke kleur en welk formaat het best bij jou past!

Benieuwd naar meer musthaves? Ontdek ze hier!

Nog advies nodig?

 

Zoals je kan zien zijn de mogelijkheden voor jouw home office eindeloos. We begrijpen dat dit overweldigend kan zijn. Daarom staan onze collega's  je bij met raad en daad, van persoonlijk advies tot een voorstel op maat. Contacteer ons via de chat of kom langs in een van onze showrooms en we denken graag met je mee. Tot snel!

**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.