• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Flexibel wonen: geef je woonkamer je eigen draai

Flexibel wonen: veelzijdige XXL-zetels en fauteuils die met jou mee veranderen, voldoen aan alle functies doorheen de dag en volledig matchen met jou en je gezin. Wedden dat je zelf ook nog even wil blijven hangen?

XXL-zetelen

Een zetel werd de voorbije jaren het belangrijkste meubelstuk van je woning

Dat vraagt om comfort dat tegemoet komt aan je gewoontes, noden en gezinssituatie. Ga daarom voor XXL-zetelen: zetel Lago kan je uitbreiden naar drie ruime zitplaatsen tussen de hoeken en zo krijg je ook extra centrale ruimte en meer plaats voor je salontafel. 

Perugia en Monza zorgen voor extra comfort met respectievelijk een afneembare en een verstelbare hoofdsteun. Zo vindt iedereen zijn of haar plekje in de zetel!

Lago hoekzetel
Archi hoekzetel

Vind je draai in je fauteuil

Flexibel wonen is vooral aan je eigen comfort denken. Creëer een me-time moment in een fauteuil waarin je kan wegdromen bij een goed boek of kan ontspannen na een zware dag.

Een fauteuil met een lage rug zorgt voor meer ruimtelijk gevoel, terwijl een hoge rug – zoals de Orvieto en Nizza met zachte rondingen én draaifunctie – een geborgen en veilige cocon biedt. 

Met een Tondo-poef in stof of leder erbij kan je lekker achterover leunen en genieten van jouw zenmoment.

Orvieto fauteuil
Nizza fauteuil

Creëer extra gezelligheid in de woonkamer

Vragen of advies nodig?

De mogelijkheden voor jouw interieur zijn eindeloos. We begrijpen dat dit overweldigend kan zijn. Daarom staan onze collega's je bij met raad en daad, van persoonlijk advies tot een voorstel op maat. Contacteer ze via de chat, telefoon, e-mail of maak een afspraak voor een video-gesprek met een medewerker in de winkel. Tot snel!


**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.