• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Tijd voor een make-over? Laat je inspireren door de interieurs van Huis Gemaakt!

In Huis Gemaakt (VTM) gaan 9 jonge koppels een stevige renovatie-uitdaging aan. Ze verbouwen samen 3 huizen en strijden elke week om de titel. Door slim te verbouwen én hun interieurs stijlvol in te richten, maken ze kans om eigenaar te worden van hun droomwoning. En dat doen ze met plezier dankzij het Juntoo assortiment.

Reveals 2022


Hier vind je na de aflevering de meubels uit het programma.

Antwerpen (Cédric & Anaïs)

WOONKAMER

In Antwerpen kozen Cédric en Anaïs wederom voor een stijlvol interieur dat perfect past bij hun woning. De Tubo hoekzetel in hippe velvetstof, gecombineerd met marmeren Juno salontafels. 

SLAAPKAMER

Het jonge koppel wilde het herenhuis in Antwerpen in ere houden en koos voor lichte kleuren en mooi molures. Bij Juntoo waren ze meteen verkocht van de Veneto fauteuil in combinatie met een Tondo poef, ze maakten er een gezellig hoekje van in de dressing. 

Lien & Melvin

Als art lovers kozen Lien & Melvin voor een meer gewaagde look voor hun slaapkamer. De Orvieto fauteuil in Soave stof Rose paste perfect in de "touch of color" mindset, en het Street kunstwerk werd een echte eye-catcher boven het bed! 

Boortmeerbeek (Alexia & Emiel) 

WOONKAMER

Alexia en Emiel gingen gedurfd aan de slag met warme kleuren op de muren én in hun meubelen. Zo kozen ze voor de Grivolo dressoir in Walnoot en Marzo bijzettafeltjes in Dark Indian Green marmer. De grote Bolt hoekzetel is dan weer perfect om in te ploffen na een lange werkdag, niet? 

SLAAPKAMERS

Beringen (Eline & Younes)

WOONKAMER

Volgens de jury was de woonkamer in Beringen dé perfecte match van de Marokkaanse en de Chinese cultuur. Eline en Younes kozen voor Perugia zetels in combinatie met een Alex tv-meubel in massieve eik. Ze brachten ook heel wat kleur in hun interieur door het toevoegen van o.a. Baci kussens en de Tondo poef in het kleur Copper. 

SLAAPKAMER (Melanie & Didier)

Dit rasechte cowboy koppel verloren hun hart aan de rodeowereld en wilden dit ook heel graag doortrekken in hun interieur: een landelijk Amerikaans droomhuis. Voor hun slaapkamer kozen ze dan ook voor donker hout, gemixt met luxueuze velvetstoffen in hun matching poef en kussens. 

Reveals 2021


Ook vorig jaar kwamen de koppels van Huis Gemaakt shoppen bij Juntoo. 

Benieuwd geworden naar ons assortiment?


**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.