• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • 2 jaar Juntoo garantie

Tijd voor een make-over? Laat je inspireren door de interieurs van Huis Gemaakt!

In Huis Gemaakt (VTM) gaan 9 jonge koppels een stevige renovatie-uitdaging aan. Ze verbouwen samen 3 huizen en strijden elke week om de titel.

Door slim te verbouwen én hun interieurs stijlvol in te richten, maken ze kans om eigenaar te worden van hun droomwoning. En dat doen ze met plezier dankzij ons assortiment.

Laakdal (Amber & Kenny)

Amber en Kenny houden vast aan een mix tussen landelijke en Amerikaanse stijl. Dit zagen we ook terug in de keuze van hun eettafel en (bar)stoelen. 

Ze kozen voor een Tiendo eettafel met Bruto tafelblad, in combinatie met Bossi armstoelen in stof. Aan hun eiland zagen we dezelfde Bossi armkuip, maar dit keer als barkruk in fluweel. 

Kortrijk (Jerina & Harry)

In Kortrijk stond zoals altijd gezelligheid centraal. Als tafel kozen ze voor de Clino eettafel met een Finesso tafelblad in natuur eik. Slim, want bij de Clino tafels kan je zowel aan de zijkant als op de kop van de tafel stoelen zetten. 

De Totti stoelen in taupe stof passen perfect bij de roze kleur op de muren én de roze steentjes in de keuken. 

Aan het eiland zagen we in de aflevering ook nog de Vasco hoge barkrukken staan. 

Lokeren (Antje & Ruben)

In Lokeren trekken Ruben & Antje de art deco look van het pand door. Ruben zou Ruben niet zijn mocht hij niet opnieuw creatief aan de slag gaan met hout. Ze combineerden een eigen zitbank met onze Galileo stoelen. De twee tinten in stof zorgen voor een speelse look! 

"Gaat die tafel niet te groot zijn?" vroegen ze zich af, maar nee hoor, wat ons betreft past de Conico eettafel met Finesso blad in Walnoot perfect in deze ruimte.

Slaapkamers

Pieter en Anaïs creëerden in Lokeren een urban-gevoel (1), terwijl Antje en Ruben (2) en Amber en Kenny (4) voor een romantisch, modern landelijk interieur kozen. Verderop in Kortrijk is de slaapkamer van Femke en Tobias (3) meer minimalistisch van vormgeving. Davina en Emiel gingen in Laakdal voor een warme industriële look (5). 

Doe wat inspiratie op: volg onze blogs en check onze collectie

Laat je voluit inspireren door wat je op televisie ziet. Alle interieurobjecten en creatieve meubelen zijn slechts één klik verwijderd van jouw woonkamer.
Zoek je interieurideeën of wil je meer weten over de stijlkeuzes van de kandidaten? Check dan onze blogs en ontdek in één klap alle meubelen uit dit verslavende televisieprogramma.

Benieuwd geworden naar ons assortiment?


*Promoties zijn geldig tot uitputting voorraad op het volledige assortiment.