• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Hout als gangmaker in je interieur

Hout is hip en met de betere notelaar breng je ook warmte en karakter in je interieur. Dit natuurlijke en duurzame materiaal past met z'n moderne jasje in elke stijl: van ruw industrieel tot strak minimalistisch. Haal de natuur in huis met kasten en tafels in natuurkleurige of zwarte eik, teak en walnoot, zwevend of op metalen poten voor een tijdloze look.

Trendy uitstraling, Scandinavische stijl of een natuurlijk interieur? Hout kan alles!

Hou je van een modern interieur? Combineer dan hout met contrasterende materialen zoals metaal, marmer of keramiek. Minimalistische metalen pootjes en handvatten aan een kast of een keramisch tafelblad  geven je meubel meteen een stoer en eigentijds karakter. Voor een Scandinavische look combineer je een volledig natuur houten tafel met een sober wit-grijs interieur.

Donkere en duurzame luxe

Donker en zwart gekleurd hout maakt de komende jaren een comeb(l)ack in je interieur. Waar licht hout momenteel alomtegenwoordig is, ga je met donkere tinten voor unieke elegantie en een luxueuze uitstraling. Zwarte houten meubels in combinatie met een wit interieur brengen evenwicht en tijdloosheid in je inrichting. Wist je trouwens dat wij steeds kiezen voor duurzaam geteeld hout van de beste A-kwaliteit, voorzien van FSC- of SVLK-label?

Benieuwd naar meer inspiratie voor jouw interieur?

Nog advies nodig?

 

Zoals je kan zien zijn de mogelijkheden voor jouw interieur eindeloos. We begrijpen dat dit overweldigend kan zijn. Daarom staan onze collega's  je bij met raad en daad, van persoonlijk advies tot een voorstel op maat. Contacteer ons via de chat of kom langs in een van onze showrooms en we denken graag met je mee. Tot snel!

**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.