• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

In welke interieurstijl voel jij je thuis?

Prachtig ingerichte leefruimtes… Pinterest en Instagram staan er vol van.
Maar weet jij al welke stijl écht bij jou past? Tijd voor inspiratie!

1) Tijdloos Design

Een woning die er door de jaren heen altijd trendy blijft uitzien? Dat bereik je met een tijdloos design. Een woonstijl die staat voor het creëren van balans in je interieur dankzij een combinatie van elementen uit alle stijlen en periodes. Je gaat als het ware niet af op rages of trends, maar kiest voor elementen die jarenlang meegaan én dus modeperikelen overleven. Traditionele kleuren die blijvend zijn zoals wit, beige of grijs zijn een must. Vul ze aan met natuurlijke materialen, zoals hout en steen. Combineer jouw goedgeplaatste meubelstukken met warme accessoires die je interieur opfleuren.

2) Scandinavisch design

Één van de populairste stijlen van de afgelopen jaren is zonder twijfel de Scandinavische. Door gebruik te maken van strakke lijnen, natuurlijke materialen en zachte kleuren zoals wit of lichtgrijs staat Scandinavisch design voor een cleane uitstraling. Ook opbergmogelijkheden spelen een grote rol. Als kers op de taart vind je binnen het Scandinavische interieur vaak een gedurfd patroon terug in de accessoires. Denk maar aan leuke geometrische vormen op het tapijt, de plaid of de kussens.

3) Industrieel design

Open rauw en stoer. Geïnspireerd door industriële pakhuizen en fabrieken zijn heel wat mensen gefascineerd door het industrieel design. “Less is more” wordt jouw leuze tijdens het zoeken naar meubelen om jouw interieur onder te dompelen in deze stijl. De key is op zoek gaan naar een minimum aan stukken die écht de aandacht trekken in je leefruimte. Denk bijvoorbeeld aan een groot wandrek. Herwonnen en verweerd hout, geborsteld staal, koper en goud zijn daarbij de ruwe materialen bij uitstek. Vul het geheel aan met de juiste details; een grote industriële hanglamp boven jouw eettafel is een absolute must-have.

4) Modern design

Een modern interieur straalt rust uit door het gebruik van strakke materialen en lijnen. In combinatie met minimalistische basiskleuren zoals wit, grijs, zwart, bruin en donkerblauw creëer je een sober en clean design. “Less is more” is ook in dit interieur de leuze. Niet te veel accessoires of tierlantijntjes, maar échte eyecatchers die je interieur aanvullen. Denk dan aan een opvallend bijzettafeltje of een lamp die er echt uitspringt. Goede verlichting speelt tenslotte ook een belangrijke rol binnen een modern interieur. Wat een clean design komt nóg beter tot z’n recht wanneer het overgoten is van licht.

5) Landelijk design

Een landelijk interieur is warm en knus. De stijl biedt rust dankzij heerlijke lichte zandkleuren, gebroken wittinten en aardekleuren. De vaak grote en robuuste meubelen gaan hand in hand met natuurlijke materialen, zoals hout en steen, maar ook riet en wol. Dé eyecatcher van een landelijk interieur is een zetel om lekker in weg te zakken, bezaaid met kussens en plaids. De kers op jouw landelijk interieur? Een knusse fauteuil in jouw cosy corner.

Start vandaag al met jouw nieuw interieur!

En? Welk van deze interieurstijlen ga jij toepassen in je eigen interieur? Wij zijn alvast benieuwd!

Het inrichten van jouw nieuw interieur is een hele klus. Daarom staan onze collega’s je graag bij. Van persoonlijk advies tot een voorstel op maat, wij denken graag met je mee! Contacteer ons telefonisch, via de chat of kom langs in een van onze showrooms. Tot snel!

**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.