• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Mijn woonkamer is mijn showroom

“Als vrienden of familie een kamer willen schilderen of herinrichten, dan roepen ze mij erbij”, zegt Dimitri Todts (37), interieuradviseur en shopmanager in de Juntoo-showroom van Wilrijk. “Mensen gelukkig maken met mooie meubels, dat is mijn ding.”

Nergens beter dan thuis

Een goed interieurgeeft je een gevoel van thuiskomen. Daar kan je helemaal jezelf zijn en de mooiste momenten beleven met anderen. Ik hou van de naam Juntoo, die komt van het Spaanse woord voor ‘samen’. Thuis ben ik ‘Juntoo’, dat vind ik oprecht een mooi motto. Want een thuis moet ook een plek zijn die uitnodigt om samen te komen. Neem nu mijn woonkamer: dat is mijn showroom. Het hart van mijn huis en de plek waar ik het liefst ben.

Investeren in design en luxe

Het valt Dimitri op dat steeds meer mensen bewuster investeren in interieur. “Het coronavirus heeft daar zeker een rol in gespeeld. Als je elke dag thuis bent en niet op reis kan, heb je tijd om eindelijk die woonkamer aan te pakken. Ik mocht veel mensen helpen om hun droomsalon in te richten. Het viel me daarbij op dat velen kiezen voor hoogkwalitatief design waar ze nog jarenlang plezier van zullen hebben. Massief hout, keramische of marmeren tafelbladen, luxueuze fluwelen stoffen …”

De keuze van Dimitri

1. Veneto + Tubo + Baci salon

De Tubo hoekzetel nodigt je uit om je helemaal te ontspannen. De ronde vormen, de chaise longue waarop je heerlijk kan gaan liggen … Combineer dit met een eenpersoonsfauteuil op pootjes zoals de Veneto. En leg in de hoekzetel enkele Baci kussens met een donkere tint om het plaatje compleet te maken.

Ga voor je droomzetel

Staan praktische overwegingen – zoals kinderen of huisdieren – de keuze voor design en luxe in de weg? “Je hoeft echt geen zetel met wasbare hoes te kopen als je kinderen hebt. Een van mijn stokpaardjes is om je meubels goed te verzorgen met de juiste producten. Er bestaan bijvoorbeeld producten waarmee je fluweel kan behandelen zodat het kidsproof wordt. Je hoeft niet in te boeten aan stijl en design omdat je een gezin hebt: die smaragdgroene fluwelen droomzetel kan ook de jouwe worden. Daarnaast zijn er ook prachtige onderhoudsvriendelijke opties, zoals de Brio stof van Juntoo.”

2. Treviso dressoir

Ik hou van warme, lichtgekleurde houtsoorten zoals teak en natuur eik, maar ook van een moderne strakke look.

Het Treviso dressoir is gemaakt van massieve eik en zorgt voor warmte in je interieur. Tegelijk geven de gegroefde, greeploze deuren het een heel unieke touch. Een voorbeeld van kwalitatief en betaalbaar design dat jaren meegaat.

3. Ragno-Ceramo eettafel

Een tafel mag een echte eyecatcher zijn. De Ragno eettafel met keramisch Ceramo blad in Calacatta-kleur is de perfecte keuze. Het keramieken blad heeft de kwalitatieve uitstraling van natuursteen en is volledig krasbestendig.

Enkele favorieten

Vragen of advies nodig?

De mogelijkheden voor jouw interieur zijn eindeloos. We begrijpen dat dit overweldigend kan zijn. Daarom staan onze collega's je bij met raad en daad, van persoonlijk advies tot een voorstel op maat. Contacteer ze via de chat, telefoon, e-mail of breng een bezoek aan de showroom voor een gesprek met een medewerker. Tot snel!

Benieuwd geworden naar ons assortiment?


**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.