• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

3 stijlen uit 1 woonwinkel

In de mood voor een restyling? Laat je inspireren door onze moodboards.

Zo eens in de zoveel tijd begint het te kriebelen: je wil eens iets anders voor je huis. Nieuwe meubelen, andere kleuren, verschillende materialen - al dan niet gecombineerd met stukken die nu deel uitmaken van je inrichting.

De vraag is alleen: welke stijl kies je? Wij bieden je graag wat inspiratie met deze moodboards, samengesteld door onze styliste. Zo zie je meteen hoe gevarieerd ons assortiment is. Natuurlijk, smaken verschillen. Dus zit je favoriete stijl er niet direct bij?

Geen nood. Onze adviseurs in de showrooms helpen je graag.

Naturel? Natuurlijk!

Natuurlijke tinten saai? Zeker niet! Genoeg mogelijkheden om te combineren met vormen en materialen. Kies bijvoorbeeld voor een zetel met afgeronde hoeken en metalen poten naast een strakke bijzettafel. Zo krijg je voldoende variatie en toch één geheel.

Donker, maar niet somber

Wil je een chique uitstraling? Ga dan voor donkere kleuren. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, wordt je inrichting daar niet somber van. Zeker niet als je donkere meubels afwisselt met wat lichtere accessoires. Eén ding is zeker: stijlvol wordt het altijd!

Kies voor kleur

Hou je van felle, flashy kleuren? Dan kom je bij ons zeker aan je trekken. Ook hier kun je er lekker op los combineren. En of je één kleur de hoofdrol laat spelen, of dat je twee of drie verschillende felle kleuren combineert, is helemaal aan jou. Het is maar in hoeverre je durft.

Vragen of advies nodig?

De mogelijkheden voor jouw interieur zijn eindeloos. We begrijpen dat dit overweldigend kan zijn. Daarom staan onze collega's je bij met raad en daad, van persoonlijk advies tot een voorstel op maat. Contacteer ze via de chat, telefoon, e-mail of breng een bezoek aan de showroom voor een gesprek met een medewerker. Tot snel!

Benieuwd geworden naar ons assortiment?


**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.