• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Een op maat gemaakt interieur (ook voor een beperkt budget)

Maatwerk is duur - dat weet iedereen! Toch kan je je woning ook met een beperkt budget vullen met meubels die voor jouw huis gemaakt lijken te zijn. Het codewoord: modulariteit! Want eens je begint te mixen en matchen met modulaire meubels, vind je sowieso stukken naar jouw smaak die perfect in je woning passen.

Archi hoekzetel

Bij het snuisteren in een meubelzaak moet je vaak compromissen sluiten. Dat tafelblad vind je misschien geweldig, maar de poten zijn niet helemaal je ding. Of misschien zie je je droomzetel staan, maar is hij te groot om perfect in jouw interieur te passen. Daar bieden modulaire meubels dé oplossing. Hun doel: ervoor zorgen dat jij met het perfecte meubelstuk naar huis gaat.

Hoe gaat het juist in zijn werk? Wel, het principe is eigenlijk heel simpel. In de showroom worden de meubelstukken in verschillende delen verkocht en die onderdelen kan je naar hartenlust met elkaar combineren. Zo koop je niet langer een tafel uit de showroom, maar koop je een tafelblad dat je mooi vindt en combineer je dat met de poten van jouw keuze.

Wij zijn specialist in modulaire meubels in België. Quasi alle stukken in ons assortiment zijn modulair en kan je dus naar je eigen smaak aanpassen. Zelfs de stoffen kan je zelf kiezen. Zo kan je met één type kuip, tientallen verschillende stoelen creëren. Gewoon door ze van een ander stofje en andere poten te voorzien.

Bekijk hier alle stofmogelijkheden >

Maatwerk voor een fractie van de prijs

Dat dat mooie resultaten oplevert, zagen we in het huis van Ann-Sophie (24) en Maxim (30) in Blind Gekocht. Hun tafel, stoelen, tv-meubel en zelfs bijzettafeltje, … haast het hele interieur bestaat uit modulaire stukken uit ons assortiment. Voor een interieurspecialiste als Kelly zijn meubels als deze natuurlijk zeer dankbaar. Zo kan zij haar visie voor het interieur tot in de kleinste details uitwerken, zonder afhankelijk te zijn van de voorkeuren van de meubelontwerper.

Van een compacte 2-zit naar een ruime familiezetel

Ook wie klein (of net heel groot) woont, kan zijn voordeel doen met modulair meubilair. De modulaire sofa is hier een goed voorbeeld van. 

Bijvoorbeeld: je zoon of dochter wil graag een compacte tweezit op zijn of haar kot. Dan koop je een gezellige zetel die uit twee onderdelen bestaat. Als jij vervolgens diezelfde zetel wil kopen voor in je ruime woonkamer, stel je hem misschien samen uit vier stukken en maak je er een vierzit van. Of misschien maak je er een L-bank van. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zeker als je weet dat je ook hier de keuze hebt tussen verschillende stoffen en materialen.

Op de website staan reeds verschillende combinaties, maar in onze modulaire zetelreeksen Bolt, Ruolo, Archi en Boglio is the sky the limit. Wil jij graag een andere combinatie of andere stof? Neem dan contact op met onze adviseurs via chat, telefoon of email. 

Benieuwd geworden naar ons assortiment?

Vragen of advies nodig?

De mogelijkheden voor jouw interieur zijn eindeloos. We begrijpen dat dit overweldigend kan zijn. Daarom staan onze collega's je bij met raad en daad, van persoonlijk advies tot een voorstel op maat. Contacteer ze via de chat, telefoon, e-mail of breng een bezoek aan de showroom voor een gesprek met een medewerker. Tot snel!


**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.