• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Breng sfeer in je slaapkamer

Laat je inspireren door de slaapkamers uit Huis Gemaakt (VTM)

Pieter en Anaïs creëerden in Lokeren een urban-gevoel (1), terwijl Antje en Ruben (2) en Amber en Kenny (4) voor een romantisch, modern landelijk interieur kozen. Verderop in Kortrijk is de slaapkamer van Femke en Tobias (3) meer minimalistisch van vormgeving. Davina en Emiel gingen in Laakdal voor een warme industriële look (5).

Pimp je slaapkamer

We verkopen dan misschien geen slaapkamers, maar bij ons kan je zeker terecht voor leuke eye catchers om je slaapkamer te pimpen en compleet te maken.
Een leuke fauteuil, console, spiegels, … die je ook in de woonkamer kan plaatsen, krijgen nu een nieuwe/andere bestemming in de slaapkamer.

Een comfortabele fauteuil

De juiste outfit kiezen in je kleerkast of even bijpraten in de slaapkamer? Ga er rustig even bij zitten! Met een fauteuil combineer je trendy design met heerlijk zitcomfort. Personaliseer jouw favoriete fauteuil tot hij helemaal goed zit – je hebt de keuze uit meer dan 130 verschillende afwerkingen, kleuren en stoffen!


Ontdek jouw favoriet

Een handig bijzettafeltje

Die kop koffie in bed, wil je natuurlijk érgens neerzetten. Met een leuk bijzettafeltje – dat ook dienst kan doen als nachtkastje – breng je sfeer in je slaapkamer. Doe zoals Pieter en Anais en kies voor een stijlvol zwart metalen onderstel met zwart eiken blad. Of volg Kenny en Amber, die zwart metaal combineren met Pietro Silver Mink marmer.


Ontdek jouw favoriet

Extra accessoires

Welke slaapkameraccessoires moet jij in huis halen om je interieur naar een hoger niveau te tillen? We zetten ze met plezier voor je op een rijtje.

Slaap zacht… of lekker niet!

Met enkele simpele accessoires haal jij het meeste uit je slaapkamer. Zo creëer je een ruimte waarin het heerlijk dromen is – of niet, want een gezellige slaapkamer is ook simpelweg een geweldige plek om even samen te zijn.
Wil je voelen, uitproberen en testen? Kom langs in één van onze showrooms en ontdek het volledige assortiment. Natuurlijk shop je alle producten ook snel en makkelijk in onze webshop.

Benieuwd geworden naar ons assortiment?

Vragen of advies nodig?

De mogelijkheden voor jouw interieur zijn eindeloos. We begrijpen dat dit overweldigend kan zijn. Daarom staan onze collega's je bij met raad en daad, van persoonlijk advies tot een voorstel op maat. Contacteer ze via de chat, telefoon, e-mail of maak een afspraak voor een video-gesprek met een medewerker in de winkel. Tot snel!


**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.