• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Op zoek naar meubels voor een specifieke ruimte? 

* Eetkamer


Op zoek naar meubels voor je eetkamer? Kies uit ons uiteenlopende assortiment van eettafels, stoelen, kasten en verlichting! 

* Woonkamer

Heerlijk relaxen op het einde van de dag, of een gezellige avond met vrienden en familie. De woonkamer is echt het hart van je woning. 

Vind snel jouw favoriet! 

Of kies je liever op basis van jouw stijl? 


Modern & stijlvol

Onze hedendaagse reeksen combineren massieve eik met een strak design voor een modern maar natuurlijk gevoel in jouw interieur. Je kan er letterlijk alle kanten meer uit. Ga je voor een trendy uitstraling, of liever een Scandinavische stijl? Aan jou de keuze.. Alles is mogelijk! 

Charmant

Een landelijke look zorgt voor warmte en gezelligheid in elk interieur. Een knetterend haardvuur, een gezellig samenzijn en meubelen uit één van onze landelijker reeksen maken het plaatje helemaal compleet.

Authentiek

Onze industriële Louisa reeks is gemaakt uit gerecycleerde olm, een harde houtsoort die gerecupereerd werd uit daken en deuren van bestaande huizen en een tweede leven krijgt in deze reeks. Elk stuk is anders en heeft een geschiedenis

Warm & solide

Op zoek naar warme meubels? Zoek niet verder dan onze Bunbury reeks of Walon reeks. Alle meubels zijn vervaardigd uit teak, een harhoutboom uit Zuidoost-Azië. Teak heeft een warme uitstraling en is oersterk. Het is niet alleen mooi als materiaal, maar prachtig in combinatie met metaal. 

Complete eetkamersets: 

**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.