• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Kom thuis in onze nieuwe conceptstore

Beleving en persoonlijk advies op maat staan centraal in onze nieuwe conceptstores. 18 volledig ingerichte leefwerelden dompelen je onder in verschillende stijlen en trends. Laat je inspireren door andere looks en accenten in de verschillende leefwerelden.


Onze ervaren adviseurs staan je bij met persoonlijk advies om een interieur te vinden die volledig past bij jouw stijl. Voor een unieke beleving, betaalbaar design en een interieur dat helemaal klopt met wie jij bent, kom langs en voel je thuis in onze nieuwe conceptstores.

Less house. More home.

Onze collecties dicteren geen vaste stijl, maar geven aan iedereen de ruimte om die zelf in te vullen, met de nodig hulp van professionals. Dat maken we waar door ons modulair assortiment. Bijna elk item in onze collectie kan volledig naar wens gepersonaliseerd worden. Ga aan de slag met verschillende stoffen, materialen en designs en maak van je huis en thuis met onze uitgebreide selectie moduleerbare tafels, stoelen, zetels, salon- en bijzettafels… en combineer alles met de perfecte kast.

Nieuw concept.
Nieuwe interieurbeleving.

In onze conceptstores kan je al je interieurdromen laten uitkomen. Er staat geen maat op de mogelijkheden, en wij helpen je graag bij je keuze. Samen gaan we voor het perfecte interieur.

Onze vrouw op het terrein

“Als filliaalleidster heb ik elke kast, elk theelichthoudertje in mijn handen gehad voor het de toonzaal in kwam.”

We doen er alles aan om jou thuis te laten voelen in onze conceptstores. Met een enthousiast team staan we klaar om je warm te onthalen en al je vragen te beantwoorden. Ook Monique, filiaalleidster van de nieuwe Juntoo showroom in Schoten en Wilrijk, heet je van harte welkom.

Onze nieuwe conceptstores zijn te vinden in:


Zin in een (virtueel) bezoekje aan de showroom?


Ontdek jouw favoriete meubelen


**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.