• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • 2 jaar Juntoo garantie

Hoera! We zijn nu Juntoo.

Het is zover, Overstock Home gaat voortaan door het leven als Juntoo! 
Deze mijlpaal moet gevierd worden, en dat doen we graag samen met jou! Zo krijg je 30% korting op jouw favoriete zetel én geven we uitzonderlijk extra kortingen tot € 300 bovenop andere lopende acties, op elke bestelling. 

€50 extra korting bij aankoop vanaf €750 netto.
€125 extra korting bij aankoop vanaf €1500 netto.
€300 extra korting bij aankoop vanaf €3000 netto.

Klaar om jouw korting te scoren? Ontdek het assortiment

Favoriete items

Merken bij Juntoo

Bij Juntoo Meubelen & Design staan we voor betaalbaar design. Want wij vinden dat iets moois niet duur hoeft te zijn. We bieden met Juntoo en Juntoo essentials dan ook een assortiment in verschillende prijs/kwaliteit niveaus. Dat doen we niet alleen met ons ruime assortiment modulaire meubelen. Maar ook omdat we rechtstreeks werken met producenten in Europa en Azië. Zo houden we de controle op de kwaliteit en drukken we de kosten.


Juntoo
Juntoo Essentials

Deel jouw #juntoo interieur & win!

Shop jouw favoriete items met onze openingskorting en creëer je ultieme me-time plekje. Deel ‘m dan met de hashtag #juntoo, tag ons en met @juntoo.be en maak elke maand kans op een waardebon van €200.


*Maandpromoties zijn geldig van 01/10/2021 t.e.m. 01/11/2021 op het volledig assortiment en zijn geldig op de brutoprijzen. **OPENINGSACTIE: €50 extra korting vanaf €750 netto, €125 extra korting vanaf €1500 netto en €300 extra korting vanaf €3000 netto. De extra kortingen zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel van toepassing bovenop de andere % kortingen.