• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Stoffen voor zetels: ontdek onze ruime keuze.

Hier kom je alles te weten over ons ruim stoffen assortiment voor zetels. Van de verschillende mogelijkheden in kleuren en materialen tot de Martindale score - de slijtvastheid van een stof - en de lichtechtheid - de eigenschap van een kleurstof die aangeeft in hoeverre de kleur wordt beïnvloed door (zon)licht.

Op zoek naar advies bij jouw keuze? Onze collega's staan je graag bij met raad en daad, van persoonlijk advies tot een voorstel op maat. Contacteer ze hier >

Stof

Agile

Polyester I Martindale >100.000 I Lichtechtheid >5

Agile is een grof geweven bekleding met ruigere touch. Door het gebruik van verschillende tinten van garens krijgt deze stof een warme en tijdloze uitstraling. De afwisseling van dubbele horizontale en verticale steken geeft de bekleding meer diepgang waardoor deze prachtig uitkomt op grote oppervlaktes. Een echte aanwinst voor jouw interieur.

Al onze zetels zijn beschikbaar in deze uitvoering.

Tempo

Polyester - katoen I Martindale >100.000 I Lichtechtheid 4-5

Tempo heeft een prachtige grove weefstructuur met een charmante en speelse uitstraling. Dankzij het kettingpatroon en het gebruik van twee draadtinten, krijgt deze bekleding een subtiel en natuurlijk mélange effect. Deze stof voelt robuust en stevig aan waardoor hij geschikt is voor intensief woongebruik.

Al onze zetels zijn beschikbaar in deze uitvoering.

Corda

Polyester- acryl-linnen I Martindale >25.000 I Lichtechtheid 5

Deze luxueuze gemêleerde stof bestaat uit 2 tinten. De twee tinten zijn op een speelse manier geweven waardoor een subtiel gespikkeld effect met rijke uitstraling ontstaat. De grove matte structuur zorgt ervoor dat elke zetel er sfeervol en knus uitziet.

Al onze zetels zijn beschikbaar in deze uitvoering.

Moto

Polypropyleen I Martindale 51.000 I Lichtechtheid 5

Moto is een effen zwaar geweven stof waarbij de korrelige structuur van de weving duidelijk voelbaar is. Hierdoor voelt ze gezellig en robuust aan. De matte uitstraling en grove structuur zorgen ervoor dat deze stof warm en huiselijk overkomt.

Al onze zetels zijn beschikbaar in deze uitvoering.

Fuoco

Polyester I Martindale >50.000 I Lichtechtheid 4-5

Fuoco is een klassieker onder de zetelstoffen. De herkenbare grof geweven duotoon weeftechniek geeft jouw zetel extra diepgang zonder sterk op te vallen. De grovere structuur voelt stevig maar comfortabel aan. Hier kan je makkelijk uren in genieten.

Al onze zetels zijn beschikbaar in deze uitvoering.

Sopra

Polyester - viscose I Martindale 45.000 I Lichtechtheid >5

De Sopra meubelstof voelt heerlijk zacht aan en geeft jouw interieur instant een knus en gezellig gevoel. Deze hoog kwalitatieve bekleding krijgt door de combinatie van de twee materialen en de grove weeftechniek een subtiel glanzend duotoon effect. Door viscose-vezels te verwerken in deze bekleding voelt deze stof streelzacht aan.

Al onze zetels zijn beschikbaar in deze uitvoering.

Vivo

Polyester - polypropyleen I Martindale 20.000 I Lichtechtheid >5

De Vivo is een prachtig weefsel met subtiele kleurnuances in de garens. Door het samenspel van 2-3 tinten uit de zelfde kleurenfamilie in combinatie met een wittint straalt deze stof klasse en verfijning uit. De grof geweven structuur geeft extra karakter aan de bekleding waardoor deze van elk zitmeubel een eyecatcher maakt.

Al onze zetels zijn beschikbaar in deze uitvoering.

Dolce

Acryl - polyester - katoen - wol I Martindale 30.000 I Lichtechtheid 5

Dolce is een prachtige duotoon bouclé stof met een krachtige uitstraling. Deze grof geweven stof met hoogwaardige garens geeft extra karakter aan jouw interieur en is daarom de favoriet van vele interieur stylisten. Door het gebruik van subtiele kleurnuances in de garen ontstaat een luxueuze en chique stoffering die in elke woonkamer past. Deze stof is verkrijgbaar in 8 verschillende tinten met elk hun eigen karakter.

Al onze zetels zijn beschikbaar in deze uitvoering.

Brio

Polyester I Martindale 38.000 I Lichtechtheid 4-5

Brio is een absolute topper onder onze stoffen. Deze exclusieve grof geweven bekleding met korte steken geeft jouw zitmeubel een luxueuze en sfeervolle uitstraling. Deze stof voelt ongekend zacht aan waardoor het heerlijk is om uren in deze zetel te blijven liggen. Met deze bekleding haal jij instant gezelligheid in huis.

Al onze zetels zijn beschikbaar in deze uitvoering.

Lederlook

Quasi

Polyester I Martindale >100.000 I Lichtechtheid 4-5

Ben je op zoek naar een betaalbare lederlook? Dan is de Primo bekleding wat jij zoekt! Deze diervriendelijke lederlook met fijn nerfpatroon is een tijdloos materiaal dat bij elke woonstijl past. Deze effen en egale bekleding voelt soepel en strak aan. Een bijkomende positieve eigenschap is dat deze stof makkelijk in onderhoud is. Verkrijgbaar in 3 natuurlijke kleuren.

De reeksen Perugia, Quentin, Monza, Pavia, Vito, Bolt, Ballo en Tubo zijn beschikbaar in lederlook. 

Skin

PVC - polyester I Martindale >50.000 I Lichtechtheid >6

Skin is een luxueuze diervriendelijk lederlook met een vintage uitstraling. Dankzij de kwalitatieve afwerking op vlak van structuur en textuur is deze lederlook nauwelijks te onderscheiden van echt leder. De skin bekledingen voelen glad en soepel aan. Dankzij zijn klasse volle look en makkelijke onderhoud is deze al jaren favoriet bij onze klanten. Verkrijgbaar in 6 natuurlijke kleuren met een subtiel gevlamd effect.

De reeksen Perugia, Quentin, Monza, Pavia, Vito, Bolt, Ballo en Tubo zijn beschikbaar in lederlook.

Leder

Cuiro

Topleder

Cuiro is onze hoogste kwaliteit van lederbekleding en bestaat uit 100% topleder. Kenmerkende eigenschappen zijn de egaal gepigmenteerde kleur in combinatie met het gelijkmatige reliëf en nerfpatroon. Dit mat topleder voelt glad en soepel aan en zal naarmate de jaren vorderen enkel nog mooier worden. Zitmeubels die bekleed zijn met Cuiro Leder zijn tijdloos en kunnen makkelijk 20 jaar meegaan. Een echte duurzame en kwaliteitsvolle investering dus! 

De reeksen Monza, Pavia en Vito zijn beschikbaar in dit topleder.

Presto 

Gerecycleerd leder I Martindale >30 000 I Lichtechtheid 4

Presto wordt gemaakt uit gerecycleerd eco-leder. Meubels afgewerkt met de Presto bekleding hebben een gevlamde semi-glanzende uitstraling. Het oppervlak is geruwd waardoor deze zacht en soepel aanvoelt. Tijdens de productie wordt er reeds een beschermlaag aangebracht waardoor deze bekleding makkelijk is in onderhoud.

De reeksen Monza, Pavia, Bolt, Ballo, Tubo en Vito zijn beschikbaar in dit gerecycleerd leder.**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.