• 15 showrooms in België

 • Gratis aanhuislevering

 • Bereikbaar van 9u tot 22u

 • 2 jaar Juntoo garantie

Zetels

Heerlijk relaxen in stijl na een lange dag of werkweek? Bij ons staat kwaliteit, zacht zitcomfort en stijlvol design voorop! Kies uit heel wat verschillende modellen, allen ontworpen en gemaakt met oog voor detail en kwaliteit. Je kan steeds kiezen uit verschillende opstellingen of bekledingen.

Kies je opstelling:


Jouw thuis, jouw zetel


Juntoo essentials zetels

Met Juntoo essentials weet je direct wat je in huis haalt. Verrassend voordelige zetels in jonge en frisse designs. Een beperkte keuze in stoffen en kleuren maakt je keuze niet alleen eenvoudig, het zorgt er ook voor dat je sneller kan genieten van jouw nieuwe inrichting!

Juntoo zetels

Juntoo staat voor tijdloos en authentiek. Voor kwaliteit, design, duurzaamheid én comfort. We volgen de internationale trends op de voet en ontwerpen alles zelf in België. Met altijd een karakteristieke en puur Belgische Juntoo twist. De mogelijkheden in opstellingen, kleuren en stoffen hier zijn eindeloos. Dus je vindt ongetwijfeld een exemplaar die perfect bij jou past. 

Een passende stof voor jouw interieur

Al onze zetels zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende bekledingen. Zo kan je jouw favoriete zetel volledig naar jouw hand zetten, zodat ze zeker en vast past binnen jouw interieur.


Meer info

Ontdek de collectie fauteuils

Leuke 1-zit zeteltjes met of zonder voetenbank, ideaal om bij te zetten in het salon of om een gezellig hoekje te creëeren. 

Hoe kies ik een zetel?

Ben je toe aan een nieuwe zetel? Er zijn héél veel opties om uit te kiezen. Wij verzamelden enkele tips om je te helpen je keuze te maken.

 • Welke opstelling past het best bij jou?
  Bedenk eerst en vooral welke opstelling het best past in jouw woonkamer. Zit je graag met z'n allen gezellig knus in de zetel? Dan is een 4-zit zetel of een hoekzetel vast iets voor jou. Heb je plaats om één zetel te zetten of kan je een klassieke salonopstelling - een 2-of 3-zitzetel -  kwijt in jouw woonkamer? Meet goed hoe groot jouw beschikbare oppervlakte is en vertrek van daaruit in je keuze. Onthoud dat een meubel altijd beter tot zijn recht komt als het genoeg plaats rondom krijgt. In veel gevallen geldt dat je beter voor een iets kleiner model kiest dan een opstelling die net te groot is.

 • Welke bekleding past het best bij jou?
  In een zetel breng je heel wat tijd door. Het spreekt dus voor zich dat de stof onderhoudsvriendelijk moet zijn. Er is een verschil tussen de onderhoudsvriendelijkheid van verschillende stoffen. Machinegemaakte stoffen zoals polyester zijn het makkelijkst in onderhoud: ze nemen het vuil niet meteen op. Natuurlijke stoffen, zoals katoen en linnen, zijn delicater. Neem dit mee bij je keuze: de vuistregel is dat een zetel in machinaal gemaakte stof eenvoudiger in onderhoud is. Je vindt in onze collectie een keuze aan beide soorten. Wat als er toch een ongelukje gebeurt op je zetel? Gebruik dan de beschermspray voor textiel en reinigingspray voor textiel: je zetel zal terug als nieuw schitteren.

 • Welke stijl past het best bij jou?
  Je hebt besloten welke opstelling van zetel het mooist wordt in jouw woonkamer en je hebt ook al een idee over de bekleding. Nu komt het leukste: kiezen uit verschillende stijlen! Het is aangewezen om een zetel te kiezen die mooi past bij de rest van het interieur van jouw woonkamer. Is jouw woonkamer eerder landelijk? Kies dan voor een landelijke zetel. Als je woonkamer modern of minimalistisch is, dan past een moderne, design of scandinavische zetel het beste bij jou. Uiteraard hebben we ook zetels in de collectie die in elk interieur passen, maak dan je keuze uit één van deze tijdloze modellen.

  Veel plezier met je nieuwe zetel!
* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022 en enkel op geselecteerde artikelen. De extra kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.