• 15 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 22u

  • 2 jaar Juntoo garantie

#yesjuntoo – Algemene voorwaarden

Hallo! We zijn fan van jouw Juntoo inrichting op je social media. Het kan dan ook zijn dat we je vragen of we die momenten (zowel foto’s als video's) mogen delen in onze eigen communicaties.

Waar we jouw foto of video tonen? Dat zal vooral onze website zijn (Juntoo.be). Maar misschien schittert jouw foto of video af en toe ook wel in onze nieuwsbrief, onze social media of zelfs in een van onze showrooms.

Door ons verzoek te beantwoorden met de hashtag #yesjuntoo geef je:

• Toestemming aan Juntoo om je foto’s of video’s te gebruiken voor marketing en/of reclame, waaronder de website (Juntoo.be), nieuwsbrieven, social media, emails en andere klantcommunicatie, POS-materiaal en overige marketinginitiatieven.

• Toestemming aan Juntoo om je foto’s of video’s te gebruiken tot je die toestemming herroept.

Je krijgt:

• Gratis publiciteit in onze off- en online communicaties, zoals onze website (www.juntoo.be) en social media.

• Alle credits voor je eigen foto of video - we linken jouw social mediakanaal of we vermelden je naam.

• De mogelijkheid om de door jou gegeven toestemming op elk moment te herroepen.

Als je akkoord gaat met deze voorwaarden, verleen je Juntoo een niet-exclusieve, royaltyvrije en wereldwijde licentie om je foto of video te gebruiken en te delen voor marketing- en/of reclamedoeleinden, met inbegrip van het recht om je foto’s of video’s te reproduceren, distribueren, veranderen en bewerken.

Je erkent en garandeert dat je de rechten op het ingediende materiaal hebt, en dat je de toestemming hebt van alle personen die op de foto's staan. Als er producten van een ander merk op de foto te zien zijn en het merk wordt vermeld op je foto, zullen we dit merk ook vermelden wanneer we je foto of video delen.

Als er andere merken worden afgebeeld in je foto die niet worden vermeld, kunnen we dat merk niet vermelden. Maar we kunnen later nog altijd een vermelding toevoegen op verzoek. De foto of video zal op elk moment jouw eigendom blijven en de verleende toestemming kan worden ingetrokken.

Toestemming herroepen

Als je je toestemming wil intrekken, stuur je ons een e-mail naar hallo@juntoo.be. We verwijderen je foto of video dan binnen 14 dagen uit onze digitale kanalen. Als we je foto of video hebben gebruikt in onze nieuwsbrief, kunnen we de foto niet verwijderen, maar gaan we hem dan later niet meer opnieuw gebruiken.

We kijken ernaar uit om foto’s of video’s van jouw Juntoo inrichting te delen.

Lees alles over het privacybeleid van Juntoo.

* SOLDEN geldig van 03/01/2022 t.e.m. 31/01/2022 en enkel op geselecteerde artikelen. De extra kortingen van €50, €125 en €300 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.