• 16 showrooms in België

  • Gratis aanhuislevering

  • Bereikbaar van 9u tot 20u (maandag-zaterdag)

  • 2 jaar Juntoo garantie

Stoelen

Een passende stoel voor elk interieur!

Geen tafel zonder stoelen en dankzij onze uitgebreide stoelencollectie zit je comfortabel en stijlvol. Een stoel bepaalt de uiteindelijke look van je kamer. Kunststof, leder of stof, we hebben een ruim assortiment aan kwaliteitsvolle bekledingen. De combinatie met metaal, hout of andere materialen zorgt ervoor dat we een stoel hebben voor elke stijl en elk interieur.


Jouw thuis, jouw stoelen

Elk interieur is anders, de stoelen die perfect bij je passen dus ook. Gelukkig vind je bij ons een heleboel opties, in welk soort interieur je ook woont. Ontdek de verschillende collecties.

Juntoo essentials stoelen

Met Juntoo essentials weet je direct wat je in huis haalt. Verrassend voordelige stoelen in jonge en frisse designs. Een beperkte keuze in stoffen en kleuren maakt je keuze niet alleen eenvoudig, het zorgt er ook voor dat je sneller kan genieten van jouw nieuwe inrichting!

Juntoo stoelen

Juntoo staat voor tijdloos en authentiek. Voor kwaliteit, design, duurzaamheid én comfort. We volgen de internationale trends op de voet en ontwerpen alles zelf in België. Met altijd een karakteristieke en puur Belgische Juntoo twist. De mogelijkheden in opstellingen, kleuren en stoffen hier zijn eindeloos. Dus je vindt ongetwijfeld een exemplaar die perfect bij jou past.

Meer Juntoo essentials modellen

Materialen & Modulariteit

We geloven sterk in het feit dat elk gezin uniek is, dus waarom zouden al onze stoelen hetzelfde moeten zijn? Je kan zelf je stoelen samenstellen, op maat van jouw gezin, jouw budget, volgens jouw smaak.


5 tips bij het kiezen van jouw perfecte stoel

1. Houd rekening met je tafel.
2. Kies voor comfort.
3. Bepaal je materiaal.
4. Een stoel voor elk budget.
5. Een stijlvol geheel.

Stoelen

Een stoel voegt zoveel toe aan je interieur. Er is enerzijds een functionele kant: op een stoel kan je namelijk zitten. Anderzijds wil het oog ook wat: je wil dus graag stoelen kopen die helemaal bij jouw interieur passen en je wil een stoel vinden die helemaal geschikt is voor jou. Zit je bijvoorbeeld graag breed en comfortabel? Dan is een stoel met armleuningen perfect. Als je wat minder plaats hebt rond je tafel dan kan je eerder kiezen voor een exemplaar zonder armleuningen. Kortom, er is voor iedereen een geschikte stoel! Als je het model hebt gekozen kan je nadenken over het kleur en het materiaal van je stoel. Ook daar zijn er heel wat opties: heb je bijvoorbeeld graag een stoel die heerlijk aanvoelt, dan is leder of lederlook het meest geschikte materiaal, of wil je een stoel die heel makkelijk te onderhouden is? Dan is kunststof wat je nodig hebt! Tenslotte kan je ook nog het kleur van poten kiezen die het best in je kamer past: bij een zwarte tafel staat bijvoorbeeld een stoel met zwarte poten veel mooier dan een stoel met houten poten. 

**Stapelkortingen geldig van 25/04/2022 t.e.m. 23/05/2022 zijn onderling niet cumuleerbaar maar wel combineerbaar met andere % kortingen.

  • €50 korting bij aankoop vanaf €750 netto
  • €125 korting bij aankoop vanaf €1500 netto
  • €300 korting bij aankoop vanaf €3000 netto

*Acties zijn geldig van 02/05/2022 t.e.m. 31/05/2022.